skusenost so sluchadlami PIONEER

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rastignac
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

skusenost so sluchadlami PIONEER

Príspevok od používateľa rastignac »

mate skusenosti s tymito sluchadlami?...
oplati sa tento model http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=6817285 ci skor lepsie priplatit na nejake koss-y alebo sennheiser-y
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Pozri - ja mam Koss a som maximalne spokojny. Je na nich dozivotna zaruka, takze keby nieco - s blockom mi ioch vymenia kedy chcem, ked nemam blocek, zaplatim 200 Sk a dostanem nove hned na stol, a stare si nechaju. Ja by som urcite bral Koss - skvely zvuk, mam ich uz asi pol roka a ziadna zmena, uplne som s nimi spokojny. Ale zase pokial do toho nechces velmi investovat, tak urcite ani tie Pioneeri nebudu zle, samozrejme. Ja len ze Koss su asi najlepsie, podla mna. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ta spodna hodnota sa mi moc nepozdava :? 5Hz je sakra malo a neviem ci konstrukcia tych sluchadiel spracuje taku frekvenciu. a ten 7m kabel budes mat o chvilku taky dolamany ze az strach. ja mam 3m a prelepujem kolecko kazde 2 tyzdne. Osobne by so mza tu cenu radsej bral SH-HD205
Mam ich a na ich zvuk nemozem povedat jedine krive slovo :wink:

Este ako ekvivalent by som videl mozno AKG - K26P osobne by som bral radsej K27i, ale tie tu zatial nejsu :(
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

The Merlin napísal:Pozri - ja mam Koss a som maximalne spokojny. Je na nich dozivotna zaruka, takze keby nieco - s blockom mi ioch vymenia kedy chcem, ked nemam blocek, zaplatim 200 Sk a dostanem nove hned na stol, a stare si nechaju.
ked mas blocek, tak ti ich vyreklamuju bez manipulacneho poplatku do dvoch rokov, potom ho platis tak ci tak... a ani v pripadne ze mas blocek ani v pripade ze zaplatis manipulacny poplatok nedostanes nove hned na stol, ale zanesies /posles/ ich do servisneho strediska kde pojdu na opravu a tak do dvoch tyzdnov /najviac do mesiaca/ ti ich poslu bud opravene alebo nove...
rastignac
Expert
Expert

The Merlin napísal:Pozri - ja mam Koss a som maximalne spokojny. Je na nich dozivotna zaruka, takze keby nieco - s blockom mi ioch vymenia kedy chcem, ked nemam blocek, zaplatim 200 Sk a dostanem nove hned na stol, a stare si nechaju. Ja by som urcite bral Koss - skvely zvuk, mam ich uz asi pol roka a ziadna zmena, uplne som s nimi spokojny. Ale zase pokial do toho nechces velmi investovat, tak urcite ani tie Pioneeri nebudu zle, samozrejme. Ja len ze Koss su asi najlepsie, podla mna. :)
aky model odporucis na domaci posluch ?teda s ktorym mas skusenosti lebo aj dobra znacka moze mat model co nesedi kazdemu:)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

rastignac napísal:aky model odporucis na domaci posluch ?teda s ktorym mas skusenosti lebo aj dobra znacka moze mat model co nesedi kazdemu:)
aj dobra znacka moze mat model co nesedi kazdemu:) --> tym si si vlastne odpovedal na to, ze to co sedi jemu nemusi sediet tebe...
tu mas nejake, urcite si vyberies:

Kód: Vybrať všetko

http://www.bisaudio.sk/katalog.php?CATID=35
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rastignac napísal:aky model odporucis na domaci posluch ?teda s ktorym mas skusenosti lebo aj dobra znacka moze mat model co nesedi kazdemu:)
Jaaaaj :)
Tak ty to potrebujes nadoma...no hned poviem :wink: Tym padom sa odtienenia okoliteho hluku nemusime drzat a mozeme pozret aj daky otvoreny model :)
Cize :arrow:
KOSS: UR29 Osobna skusenost, kvalitny vyvazeny zvuk, no trosku prikre vysky na mna :?
Sennheiser: HD435 Ak sa ti chce priplatit tak mozes zobrat aj 635, lae zda sa mi to byt zbytocne vyhodenie penazi...435 su uz ajtak veelmi kvalitne sluchadla s krasnym ohranicenim zvuku a jasnymi vyskami...Tiez osobna skusenost...

Od AKG som model vhodny nenasiel :(

Tiez som nasiel jedny schopne STANTON-y nemam sice s nimi osobne skusenosti, ale znacka je to dobra.
Aaaalebo ak by si chcel byt fakt BOSS tak by som bral
BOSE TriPort. Ale tie si uz vyzaduju aj vyssiu investiciu...
rastignac
Expert
Expert

a co vravite na tieto creative celkom ujde...mne sa najviac paci ta cena :D http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... kod_id;805
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nemuseli by byt zle...s znackou Creative som este nemal skusenost, ale pocujem len chvaly. Osobne by osm proti nim mal asi iba jednu vyhradu. nepozdava sa mi material nausnikov. !Vyzera! byt dost pofiderny a utlm asi tiez nebude buhvico....Ale ak chces kup..za tu cenu :hmm:
rastignac
Expert
Expert

no uz som si snad aj vybral take dobre :) http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... kod_id;806 no tieto ma presvedcili ze creative :) ze cena :D a ze citlivost 121db
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rastignac napísal:no uz som si snad aj vybral take dobre :) http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... kod_id;806 no tieto ma presvedcili ze creative :) ze cena :D a ze citlivost 121db
celkom v pohodke vyber :wink: ale....
40mm neodymove magnety su strasne hovada a neprakticke 20Hz pre mohutne basy neni nic moc, ale na druhej strane to moze byt neskreslena hodnota...KOZENKA - v lete zhoris!! Akoze jedna vec je zvuk - ten budu mat krasny, ale druha vec je aby aj boli prakticke...
:wink:
Takto som sa aj ja oj**al..Kupil som Phillips SBC - HP820.
Tiez 40mm neodymy s dvojitym hlavovym mostom, systemom clarity a neviem cim este...NOSIL SOM ICH TYZDEN...teraz lezia pri compe a pouzivam ich iba na upravu a tvorbu hudby...
Porozmyslaj. Hrat budu urcite genialne. Ale budes ich aj nosit???

//Edit: az teraz so msi spomenul ze ty ich chces na doma :wink:
Jasne!! na doma ich ber
Napísať odpoveď