H@wk napísal:Hej a preto ze je tam zmes AKCIE a STRACHU tak preto je lepsia
no dobre... nehovorim ze fear je horsi ako DOOM3... obe tieto hry som presiel 2x... a treti krat by som radsej presiel FEAR... pretoze na doom3 by som nemal nervy...
podla mna doom pretoze ako tu uz niekto spomenul s baterkou v ruke neni sranda behat...a vo FEAR ak tak som sa raz lakol ked tam dole v tom tuneli ta alma sa vynorila a tak sa hra spomalila
Šu-Do napísal:lol vy ste posrany... absolutne nehapem co je na FEAR take strasidelne.. ja by som ho oznacil skor ako akcnu... a nie hororovku omg
ano v istom zmysle mas pravdu ale je viac druhou strachu musis to tak brat napr fear nebol taky strasidelny ani premna bolo tam skor akcneho stylu.ako strasidelnej sceny.
Vo FEARe bolo viacej tych akcnych scen, nieco "strasidelne" tam bolo par krat a po chvili si na to clovek zvykne a dievcatko v cervenych satockach prestane vnimat.
V Doomovi3 boli tie strasidelne sceny sice naskriptovane, ale aj tak boli dobre. Sice som sa fakt nalakal len raz ale bola to pecka (hlavne na zaciatku pekla to psycho)
Aj tak si myslim ze doom je na ultra detail dost mocna hroza, ale fear je omnoho lepsi. (nie strasnejsi, ale lepsi). Oboje su pecky i ked napr. doom by som uz druhy raz nehral a FEAR som si zahral aj po prejdení. Vcera som akurat dohral FEAR Extraction Point. mocny zaver. konecne nezili stasne az kym nepomreli
Ja som sa pri tej ´malej babe´ zľakol asi 2x... zo začiatku.
FEAR ma začal tak v 3/4 hry nudiť, stále to isté. To isté platilo aj pri Doom3, neskutočne ma stralo úplne nelogické vyskakovanie zo stien.
Inak hovorím to čo tu už bolo, FEAR sa lepšie hrá, Doom strašidelnejší.