Bitky
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Traktorista
Guru
hm, osobne nic nevyhladavam na ulici,...
ako sport sa mi to lubi (muay thai, kick box a obdoby) a preto sa ktomu planujem v najblizsej dobe po dlhsej zdravotnej pauze aktivne vratit...
verim, ze na ulici ferovka proti cca rovnakemu jak ja by mala byt uspesna...
ale presne ako je na prvej strane napisane, proste vitaz je ten ktory to ukeca
ako sport sa mi to lubi (muay thai, kick box a obdoby) a preto sa ktomu planujem v najblizsej dobe po dlhsej zdravotnej pauze aktivne vratit...
verim, ze na ulici ferovka proti cca rovnakemu jak ja by mala byt uspesna...
ale presne ako je na prvej strane napisane, proste vitaz je ten ktory to ukeca
LoL, že férovka na uliciTraktorista napísal:verim, ze na ulici ferovka
Najprv si určiť pravidlá : žiadne kopy do genitálii , bez lakťov , zákaz údery hlavov , zákaz používanie cudzích predmetov , zákaz sucker úderov
Po spadnutí na zem , nechať súpera na pokoji a odpočítať čas alebo oznámiť K.O
Nejaký ten čas 3*5 min
Takto si ja predstavujem férovku , ALE max. tak v ringu , nie na ulici
-
pinacolada
Guru wannabe
-
reno23
Guru wannabe
no o tom mi nieco hovor. Predvcerom som sa dopocul ze sa ma pri mojej skole (fajnorovo nabrezie 5,bratislava pri starom moste) o tretej poobede konat bitka medzi nejakymi dvoma chalanmi (boli to nejaky druhaci). Tak si hovorim ze "no dobre" budem sa pozerat. Tak teda o tej tretej to tam aj bolo. Ale jeden z tych chalanov mal stale ruky vo vacku a ked sa zacala bitka tak vytiahol ruky von a mal nasadeneho boxera (ten druhy o tom pred bojom nevedel)...lol to si mal vidiet ten zapas..schw33k napísal:Hej ja viem , tak je to 1 na 1
Ibaže ide o to , férovka ako férovka , pretože v tejto dobe asi fér bitka na ulici neexistuje , síce sa stretnú dvaja ale o fér boji nemôže byť ani reč![]()
Ak to nieje vopred dohodnuté pravidlami
ZE FEROVKA
PS: v utorok sa ma konat odveta nejakych dvoch dalsich tipkov...No to som zvedavy co si donesu (dufam ze nie noziky)
-
krupica_dnb
Medium Professional
presne tak, aj dneska som len vmeste a kamarát volá nech prídeme že nám idú byť kamaráta... taxom len zobral prazdnu flasu co sme dochvastali, sadli sme do afta, zavolali este jedno a palili sme na tu chatu... prideme tam a skrine náckovia skur.ve.ní prišli vyrívať z vedľajšej chaty.... ale trošku mi lepilo keď sme v aute sedeli, som si akurát obušok nechal doma, takže mi ostal len kasér a flasha...
Keď chce niekto ublížiť mne, rodine alebo kamarátom, nech ráta s tým že mu to vrátim aspoň 2- krát toľko.. on tá kamarátovi na tvár, ja ho mudem mlátiť na zemi ako kkt, ... on mi dá facku ja mu dám koleno do vajok, on začal.... Preto sa ani nezačínam, nejde mi do hlavy ako sa niekto takto môže ,,zabávať"
Keď chce niekto ublížiť mne, rodine alebo kamarátom, nech ráta s tým že mu to vrátim aspoň 2- krát toľko.. on tá kamarátovi na tvár, ja ho mudem mlátiť na zemi ako kkt, ... on mi dá facku ja mu dám koleno do vajok, on začal.... Preto sa ani nezačínam, nejde mi do hlavy ako sa niekto takto môže ,,zabávať"
a ako to cele dopadlo? Bola bitka?krupica_dnb napísal:presne tak, aj dneska som len vmeste a kamarát volá nech prídeme že nám idú byť kamaráta... taxom len zobral prazdnu flasu co sme dochvastali, sadli sme do afta, zavolali este jedno a palili sme na tu chatu... prideme tam a skrine náckovia skur.ve.ní prišli vyrívať z vedľajšej chaty.... ale trošku mi lepilo keď sme v aute sedeli, som si akurát obušok nechal doma, takže mi ostal len kasér a flasha...