Ako dostat hry do LG ku311?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ako dostat hry do LG ku311?

Príspevok od používateľa kukiak »

Ako dostat .jar aplikacie do tohoto mobilu? cez ten ch lg phone manager sa daju nahravat len videa,obrazky,zvuky...Mobiledit ho nepodporuje :(, uz naozaj neviem...ako?
kepo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kepo »

Na mojom LG KU800 mam rovnaky problem. Bud mozes sa pokusit to spravit podla navodu na tejto stranke:

Kód: Vybrať všetko

http://consumingexperience.blogspot.com/2006/10/lg-chocolate-kg800-phone-free-java.html
ale je to navod na KG800 a program Contents Bank komunikuje asi len s tymto typom telefonu, lebo mne sa to spojit nepodarilo.

Druha moznost je stiahnut hru do telefonu s internetu, cize budes potrebovat orange world, alebo obdobny program od T-mobile.
Najprv uploadni subory*.jad a*.jar na nejaky freehostingovy server (ic.cz a pod.) a potom zadaj v telefone do prehliadaca adresu na .jar subor, potvrd a zacne ti stahovat a po stiahnuti ti rovno nainstaluje hru.
Napr.:
1.mam hru Tetris cize subory tetris.jar a tetris.jad (niekedy sa vyskituje iba jar)
2.uploadnem tie dva subory na stranku ktoru si vytvorim napr.: www.mojweb.ic.cz do hlavneho adresara.
3. zadam v telefone do prehliadaca adresu www.mojweb.ic.cz/tetris.jar
4. potvrdim stiahnem a nainstalujem

Ak existuje nejaky wap freehostingovy server tak mi to mohlo ist aj bez world-u, ale to som uz neskusal.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dikes... to cez net som vedel, ale vsetko su to prachy nad ramec pausalu :? . SKusim pouzit ten navod, pise ze by to mohlo ist aj na ine LG, no uvidim...Dikes..

Jo a nato aby si mohol tahat z "normalnych" hostingov ti staci aj wapko..aspon davensjie to tak bolo, stacilo mi zadat presnu cestu..ale je dost mozne ze sa to uz zmenilo. Predsi len to bolo tak pred rokom :).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak som tu skusil a nejde...sakra to sa tam vazne neda nahrat java cez kabel ?:(
14mirko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 14mirko »

kukiak napísal:Tak som tu skusil a nejde...sakra to sa tam vazne neda nahrat java cez kabel ?:(
ale da len si musis zohnat hry ktore ti podporuje mobil a pamäťovu kartu ...das si to ulozit na pamäťovku a ked sa odpojis z pc len otvoris na pamäťovke ten subor kde si to ulozil kliknes na ok a ono ti to nainstaluje a potom to budes mat v aplikáciach ale zohnat hry čo ti na tom pôjdu je velky problem takze ak nejake zozenies tak to tu napis sa ti potom ozvem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

14mirko napísal:ale da len si musis zohnat hry ktore ti podporuje mobil a pamäťovu kartu ...das si to ulozit na pamäťovku a ked sa odpojis z pc len otvoris na pamäťovke ten subor kde si to ulozil kliknes na ok a ono ti to nainstaluje a potom to budes mat v aplikáciach ale zohnat hry čo ti na tom pôjdu je velky problem takze ak nejake zozenies tak to tu napis sa ti potom ozvem
AJ som tak rozmyslal..pametovku hadam tento tyzden zozeniem..no teoreticky by tam mali ist vsetky hry s danym rozlisenim displeja nie ?:)
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

bluetooth nic???? sak to posli bluutuutom z PC do telefonu....tutofka to funguje.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:bluetooth nic???? sak to posli bluutuutom z PC do telefonu....tutofka to funguje.
Problem je, ze ich software nepodporuje posielanie java suborov... Alebo, ako inak sa to este da?:)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

kukiak napísal:Problem je, ze ich software nepodporuje posielanie java suborov... Alebo, ako inak sa to este da?:)
Obex file transfer ? normalne mas dole ikonku BT kliknes na nu 2x a tam mas obex file transfer a cez to si mozes do telefonu nahravat hocico ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:Obex file transfer ? normalne mas dole ikonku BT kliknes na nu 2x a tam mas obex file transfer a cez to si mozes do telefonu nahravat hocico ;)
Waaau, tak to vyskusam, thx :).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ma niekdo tento mobil a pustil nanom nejaku java hru? Ziadnu mi to nechce pustit :/
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

kepo napísal:Na mojom LG KU800 mam rovnaky problem. Bud mozes sa pokusit to spravit podla navodu na tejto stranke:

Kód: Vybrať všetko

http://consumingexperience.blogspot.com/2006/10/lg-chocolate-kg800-phone-free-java.html
ale je to navod na KG800 a program Contents Bank komunikuje asi len s tymto typom telefonu, lebo mne sa to spojit nepodarilo.

Druha moznost je stiahnut hru do telefonu s internetu, cize budes potrebovat orange world, alebo obdobny program od T-mobile.
Najprv uploadni subory*.jad a*.jar na nejaky freehostingovy server (ic.cz a pod.) a potom zadaj v telefone do prehliadaca adresu na .jar subor, potvrd a zacne ti stahovat a po stiahnuti ti rovno nainstaluje hru.
Napr.:
1.mam hru Tetris cize subory tetris.jar a tetris.jad (niekedy sa vyskituje iba jar)
2.uploadnem tie dva subory na stranku ktoru si vytvorim napr.: www.mojweb.ic.cz do hlavneho adresara.
3. zadam v telefone do prehliadaca adresu www.mojweb.ic.cz/tetris.jar
4. potvrdim stiahnem a nainstalujem

Ak existuje nejaky wap freehostingovy server tak mi to mohlo ist aj bez world-u, ale to som uz neskusal.
zdravim ja jaj KG800 ale nevem po anglicky kua nevem presne ako mam upravit ten program, mozesmi pomost???
Napísať odpoveď