Mam takuto otazku, mam SE k610i a v nom je adresar kontaktov, ale nedaju sa tam pridavat vlastne detaily ku kuntaktu. Predtym co som mal N7650 (S60) tam som si pre kontakt mohol urobit hocikolko a hocijake detaily, tuto to bohuzial mozne nieje.
neviete o nejakej java aplikacii ktora v mobile sluzi ako telefonny zoznam, ale taky kde sa daju pridavat aj detaily ku kontaktom??
ake detaily,mas na mysli???ja mam tiez K610i da sa tam dat ku kontaktu:mail,obrazok,zvonenie,webova adresa,adresa,poznamka,narodeniny,adt.
co ti este chyba
no napriklad ja som si tam pridal este icq, msn,... meniny... volaku/volake poznamky atd...proste mna to dost limituje a potreboval by som cosi lepsie..
inac len tak mimochodom co hovoris na ten mobil? mne sa dost pozdava...je vyborny....az na ten adresar kontaktov je super
Hippiek napísal:no napriklad ja som si tam pridal este icq, msn,... meniny... volaku/volake poznamky atd...proste mna to dost limituje a potreboval by som cosi lepsie..
ved poznamky tam mas a icq...si mozes napisat aj do poznmky
ShepDog napísal:co sa nedaju ? heh sa pozri lepsie vyber kontakt dalsie upravit kontakt a pak sipky do prava nabuduce si precitaj manual aspon
nedaju, tam je definovany pocet poli na kontakt ktory je nemenny. Proste tie kontakty sa ukladaju do databazy a ta SE aplikacia na spravu kontaktov nedovoluje pridavanie dalsich poli do db.