Co jej kupit?
mno... spodne pradlo rozhodne nie, ak ju fakt dobre nepoznas uz. Baby si spodne pradlo obvykle vyberaju dlho, a riskovat ze kupis nieco co sa jej bud nepaci alebo jej nesadne (80% pravdepodobnost) je dost out.
1, Kvety - nie je to originalne, nieje to nove, nieje to necakane... ale v praxi potesia kvety 99% percent bab (priznam sa ze aj mna nesmierne potesilo ked som od baby dostal niekedy na zaciatku vztahu bielu ruzu)... nemusi ich byt vela, zalezi od toho ako daleko vo vztahu si. Pre zaciatok kludne postaci jedna (ale pekna, vysoka, s pevnou stonkou, primerane rozvita) cervena ruza. S tym ta zarucene ziadna baba neposle kade lahsie.. je to proste osvedcena romantika..
2, Vonavka - ide o troska drahsiu investiciu. Zalezi, ci kupujes parfem kvalitny znackovy parfem alebo nejaku beznu triedu. Kvalitny parfem ( napr. davidoff, hugo, sonia rykliel...) moze kludne vyst na viac ako 1500kc, bezna trieda (napr. celine dion, esprit, puma...) je o dost lacnejsia.. okolo 3-4 stovak. Rozhodne nekupovat nejake podradne neznackove veci, ale to je snad jasne.
3, Sladkost - lacnejsie, a potesi. Vhodne kombinovat s kvetmi. Idealne je toffifee ci nieco podobne, alebo studentska alebo tak nejak. Hovorim, je to lacnejsie a vhodne skor pre zaciatok. Sladkost neurazi a potesi (teda pokial nieje modelka s x dietami).
4, Pizzerka atd... neni o com... neoriginalne, ale vzdy potesi. K tomu nejaky kvet a prechadzka cestou domov a prijemny vecer je pred vami.
Imho, nemyslim si ze existuju nejake "extra originalne napady" este. Proste.. ja osobne staviam na klasike, s patricnou davkou elegancie a dobrym vyberom to vzdy vide... Aj baba sa podla mna lepsie citi, ked zhruba vie co bude nasledovat, ako ked ju tahas do niecoho coho priebeh nemoze tusit. Alebo aspon vetsina. Je jasne ze to znie super, proste urobit pre lasku nejake blaznovstvo, originalitu ako v nejakom americkom filme... ale povedzme si rovno... co je lepsie? Posediet si v klude pri dobrom jedle v teple pri vinku alebo sa nedajboze stverat na nejaky kopec? Ad kopec: hlavna nevyhoda: Auto je nepohodlne, ked sedite nedla seba a rozpravate sa a chcete si vidiet aj do tvari, je to neprirodzena poloha tela a po chvilke to zacina byt bolestive. Problem dalsi... nevidite v aute na seba... mozete si sice zasvietit, ale potom zas nevidis von na to mesto/osadu povedzme, a cele to straca caro a vrha skor dojem, ze si chcel usetrit za nejaky normalny podnik. asi tak.
1, Kvety - nie je to originalne, nieje to nove, nieje to necakane... ale v praxi potesia kvety 99% percent bab (priznam sa ze aj mna nesmierne potesilo ked som od baby dostal niekedy na zaciatku vztahu bielu ruzu)... nemusi ich byt vela, zalezi od toho ako daleko vo vztahu si. Pre zaciatok kludne postaci jedna (ale pekna, vysoka, s pevnou stonkou, primerane rozvita) cervena ruza. S tym ta zarucene ziadna baba neposle kade lahsie.. je to proste osvedcena romantika..
2, Vonavka - ide o troska drahsiu investiciu. Zalezi, ci kupujes parfem kvalitny znackovy parfem alebo nejaku beznu triedu. Kvalitny parfem ( napr. davidoff, hugo, sonia rykliel...) moze kludne vyst na viac ako 1500kc, bezna trieda (napr. celine dion, esprit, puma...) je o dost lacnejsia.. okolo 3-4 stovak. Rozhodne nekupovat nejake podradne neznackove veci, ale to je snad jasne.
3, Sladkost - lacnejsie, a potesi. Vhodne kombinovat s kvetmi. Idealne je toffifee ci nieco podobne, alebo studentska alebo tak nejak. Hovorim, je to lacnejsie a vhodne skor pre zaciatok. Sladkost neurazi a potesi (teda pokial nieje modelka s x dietami).
4, Pizzerka atd... neni o com... neoriginalne, ale vzdy potesi. K tomu nejaky kvet a prechadzka cestou domov a prijemny vecer je pred vami.
Imho, nemyslim si ze existuju nejake "extra originalne napady" este. Proste.. ja osobne staviam na klasike, s patricnou davkou elegancie a dobrym vyberom to vzdy vide... Aj baba sa podla mna lepsie citi, ked zhruba vie co bude nasledovat, ako ked ju tahas do niecoho coho priebeh nemoze tusit. Alebo aspon vetsina. Je jasne ze to znie super, proste urobit pre lasku nejake blaznovstvo, originalitu ako v nejakom americkom filme... ale povedzme si rovno... co je lepsie? Posediet si v klude pri dobrom jedle v teple pri vinku alebo sa nedajboze stverat na nejaky kopec? Ad kopec: hlavna nevyhoda: Auto je nepohodlne, ked sedite nedla seba a rozpravate sa a chcete si vidiet aj do tvari, je to neprirodzena poloha tela a po chvilke to zacina byt bolestive. Problem dalsi... nevidite v aute na seba... mozete si sice zasvietit, ale potom zas nevidis von na to mesto/osadu povedzme, a cele to straca caro a vrha skor dojem, ze si chcel usetrit za nejaky normalny podnik. asi tak.
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
bol tu jeden fajny nazor ze ked ta baba ma naozaj rada potesi sa aj lizatku.. to berem to je tak.. mne kupil priatel na narodky plysoveho kacera donalda a casopis kacera donalda ale tesila som sa jak male dieta.. (mam 16) no a co? baba (priemerna) nepotrebuje najdrahsie sperky a vecere ja som stastna ked ma laska pozve na kebab potesi ma hocijakou malickostou napriklad lizatkom alebo nejakou milou sms.. raz rano mi dosla sms dobre rano laska lubim ta a cely den som mala skvelu naladu alebo ked ma obime da mi pusu a ten pocit by mi nenahradil ani pol milionovy pravy kozuch.. (fakit kozuchy:)) a nikdy by som ho nevymenila za chalana co ma auto zobere ma do restiky na drahu veceru na mi kvety prsten.. a co ztoho.. ja osobne by som sa citila tak ze si ma chce kupit.. moj nazor.. 
yo, kus pravdy mas... ale tuto by som do veci trosku vmontoval vek. Starsie baby (povedzme obecne nad 20r.) uz na veci pozeraju trosku inak, netvrdim ze chalan musi byt snob... ale, mal by preukazat trosku schopnosti sa o tu babu postarat a podobne. Starsiu babu asi tazko rozhodi nejake lizatko (nebrat doslovne)... jasne ze sa potesi atd, ale urcite pri pozvanke na veceru nemysli na to ze si ju chce chalan kupit, ale skor na to ako si tam fajn pokecaju, ako sa on o nu dokaze "postarat", zabavit, spravat v spolocnosti atd... na tomto mieste by som fakt chcel len poznamenat, ze vela zavisi od veku dotycnychSaNDRiTTa_2H napísal:bol tu jeden fajny nazor ze ked ta baba ma naozaj rada potesi sa aj lizatku.. to berem to je tak.. mne kupil priatel na narodky plysoveho kacera donalda a casopis kacera donalda ale tesila som sa jak male dieta.. (mam 16) no a co? baba (priemerna) nepotrebuje najdrahsie sperky a vecere ja som stastna ked ma laska pozve na kebab potesi ma hocijakou malickostou napriklad lizatkom alebo nejakou milou sms.. raz rano mi dosla sms dobre rano laska lubim ta a cely den som mala skvelu naladu alebo ked ma obime da mi pusu a ten pocit by mi nenahradil ani pol milionovy pravy kozuch.. (fakit kozuchy:)) a nikdy by som ho nevymenila za chalana co ma auto zobere ma do restiky na drahu veceru na mi kvety prsten.. a co ztoho.. ja osobne by som sa citila tak ze si ma chce kupit.. moj nazor..
Re: Co jej kupit?
a to k akemu dnu kupujes ???Krcho napísal:Co kupite cajke ked ju chcete potesit neakym darcekom?Plysacika som kupil kvety nechce.Ti vraj az neskor.Co jej mam kupit?
A to ako ked ty dostanes od mami ja neviem pod stromcek vonavku a kozmetiku to znamena že smrdiš a že si šeredny či ako??Gabika91 napísal:Ne vonavku by som jej nekupovala.ČO ak to zle pochopí a bude si myslieť že smrdíí?Aj to sa môže stať
a tá večera to je tiež podla mna blbé.Ked nechce kvety tak podla mna večeru tým duplom.Ale ten kopček je super!!
takze takto.. moja stara ma 24, potesila by sa aj lizatku.. jasne, ale v kutiku duse predsa caka nieco tvorivejsie.. ja to robim inak. ak nieco povie ze sa jej moc paci, poviem ze mne nie a odtiahnem ju prec, druhy den sa tam vratim a kupim to.. to bola taktika minulý rok.. tento rok sme kupovali spolu (spodne pradlo, kabelka) avsak nieco musim vymysliet aj samk6 napísal:yo, kus pravdy mas... ale tuto by som do veci trosku vmontoval vek. Starsie baby (povedzme obecne nad 20r.) uz na veci pozeraju trosku inak, netvrdim ze chalan musi byt snob... ale, mal by preukazat trosku schopnosti sa o tu babu postarat a podobne. Starsiu babu asi tazko rozhodi nejake lizatko (nebrat doslovne)... jasne ze sa potesi atd, ale urcite pri pozvanke na veceru nemysli na to ze si ju chce chalan kupit, ale skor na to ako si tam fajn pokecaju, ako sa on o nu dokaze "postarat", zabavit, spravat v spolocnosti atd... na tomto mieste by som fakt chcel len poznamenat, ze vela zavisi od veku dotycnych
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
a myslis ze ked mam 16 (on ma 19) tak spolu nevieme komunikovat alebo co? podla mna tak isto sa da bavit pri veceri ako pri kebabe.. teda ja som taka.. ja som nikdy nic specialne nepotrebovala.. a ani nebudem potrebovat.. neviem ako su na tom ostatne baby ale myslim ze cim dalej tym viac su medziludske vztahy zalozene len na vecnych daroch.. a to sa mi nepaci..k6 napísal:yo, kus pravdy mas... ale tuto by som do veci trosku vmontoval vek. Starsie baby (povedzme obecne nad 20r.) uz na veci pozeraju trosku inak, netvrdim ze chalan musi byt snob... ale, mal by preukazat trosku schopnosti sa o tu babu postarat a podobne. Starsiu babu asi tazko rozhodi nejake lizatko (nebrat doslovne)... jasne ze sa potesi atd, ale urcite pri pozvanke na veceru nemysli na to ze si ju chce chalan kupit, ale skor na to ako si tam fajn pokecaju, ako sa on o nu dokaze "postarat", zabavit, spravat v spolocnosti atd... na tomto mieste by som fakt chcel len poznamenat, ze vela zavisi od veku dotycnych
-
okonenipica
Zablokovaný
ak to este nebolo povedane...
daj jej rovno peniaze