menstrucia po 2 tyzdnoch
menstrucia po 2 tyzdnoch
takze...mam taky problem...beriem antikoncepciu uz dva roky a vzdy som mala pravidelnu menstruaciu no aj napriek tomu som dostala po dvoch tyzdnoch menstruaciu znova...toto sa mi stalo prvykrat.stalo sa vam to niekedy?co s tym mam robit?ak viete poradte
ak vysadí antikoncepciu, menštruačný cyklus bude mať už úplne narušený. Nebola si teraz niekedy chorá?h4rv3st3r napísal:Vysad antikoncepciu a cakaj, ci sa objavi menstruacia v riadnom termine. Ak sa bude doba medzi jednostlivymi cyklusmi skracovat, navstiv gynekologa, resp. svjoho lekara.
V kazdom pripade, daj telu trocha vydychnut.
To mas z vlastnej skusenosti?pinco napísal:ak vysadí antikoncepciu, menštruačný cyklus bude mať už úplne narušený. Nebola si teraz niekedy chorá?
Logicky, menstruacia, resp. periodicita menstruacie moze byt narusena antikoncepciou. Preto skor vysadit ju na urcite obdobie a sledovat ju. Ak sa to nevrati do povodnych kolaji, treba navstivit lekara, lebo to moze mat suvis aj s neakym patogenom ako ste uz spominali.
keby brala antikoncepciu iba pár mesiacov bolo by to iné, ale ona berie antikoncepciu už 2 roky, teda cyklus má ustálený a práve antikoncepcia slúži na ustálenie cyklu menštruácie a keby ju vysadila došlo by k narušeniu cyklu. Najlepšie je zájsť za svojim gynekológom.h4rv3st3r napísal:To mas z vlastnej skusenosti?
Logicky, menstruacia, resp. periodicita menstruacie moze byt narusena antikoncepciou. Preto skor vysadit ju na urcite obdobie a sledovat ju. Ak sa to nevrati do povodnych kolaji, treba navstivit lekara, lebo to moze mat suvis aj s neakym patogenom ako ste uz spominali.
takto by som s antikoncepciou urcite neexperimentoval. Su to predsalen hormony..a vysadenie na dake chvilkove obdobie urcite telu neprospieva. Mozes pribrat..nepravidelny menzes..a vselicoh4rv3st3r napísal:Vysad antikoncepciu a cakaj, ci sa objavi menstruacia v riadnom termine. Ak sa bude doba medzi jednostlivymi cyklusmi skracovat, navstiv gynekologa, resp. svjoho lekara.
V kazdom pripade, daj telu trocha vydychnut.
dost rychlo tam odpovedaju..a skutocni doktori
yo, vynimocne sa k Tebe priklanam... rozoberat takuto odbornu zalezitost na fore kde prevazna vacsina userov nema ani vodicak je dost OT.Martin44 napísal:Fakt taketo veci sa nepytaj tuna "odbornikov" ale chod k doktorovi svojmu...nema zmysel tu diskutovat o niecom na co tu nikot nema odbornost...zbytocny spamm
vies antikoncepciu som v zivote nebrala a ani nechcem a tiez mam nepravidelny cyklus ale moze to byt tym ze si v poslednej dobe brala nejake ATB alebo si dlho vysedavala ne studenych schodoch s urcite neprestavaj brat antikoncepciu, nevyplati sa ti takto riskovat (pokial si ju mala pravidelnu) a pockaj na buduci mesiac.

a nemáš gynekológa ? kto Ti tu už poradí preboha
alebo napíš tejto tete , ona Ti povie , čo a ako
http://www.zdravie.info/php/forum/profi ... 4a0b7b9d14
alebo napíš tejto tete , ona Ti povie , čo a ako
http://www.zdravie.info/php/forum/profi ... 4a0b7b9d14
Re: menstrucia po 2 tyzdnoch
Dobrý deň chcela by som sa poradiť mala som menštruáciu pred dvoma týždňami a po dvoch týždňoch som dostala znova stalo sa to prvý krát možte mi poradiť či mám navštíviť lekára alebo sa to občas stáva
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a nemáš gynekológa ? kto Ti tu už poradí preboha
schw33kove mudre slova platia stale.
schw33kove mudre slova platia stale.
obcas sa to stava, ale pre istotu vyhladaj lekara...
Tiez sa mi to stalo bolo to asi stresmi pred skuskami a este aj problemi vo vztahu. Ale dalsi cyklus prisiel tak ako mal. Ale mozno by bolo lepsie sa poradit s odbornikom.
Jožko, si to ty?petruskaN napísal:takze...mam taky problem...beriem antikoncepciu uz dva roky
nic v zlom, ale tu na fore je tu 99.9% chalanov, takze necakaj odborne radyMiriama napísal:Dobrý deň chcela by som sa poradiť mala som menštruáciu pred dvoma týždňami a po dvoch týždňoch som dostala znova stalo sa to prvý krát možte mi poradiť či mám navštíviť lekára alebo sa to občas stáva
jedina dobra rada je - navstiv gynekologa!