webhosting fórum

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
MuKkY
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

webhosting fórum

Príspevok od používateľa MuKkY »

aky hosting a kde by som si mal zabezpecit pre phpbb2 forum odhadujem tak aspon 3000 uzivatelou do buducnosti ... kolko by to stalo ? :? a aspon aby mohlo byt onlajn tych 50 uzivatelov
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

mas viac moznosti, websupport.sk, pocul ze nieje zly aj domains.sk(neoverena info), redhost.sk skus pohladat o nom nejake referencie, datovecentrum.sk, ale kedze chces urcite warez tak su aj specializovane warez hostingy ale tie su cenou dost vysoko

[OT]online 50 userov? tu nejde moc az tak o pocet userov ale ako mas forum zkodovane :wink: cim viac modov tym vacsia zataz a tym menej userov moze vyuzivat plnu rychlost, popripade sa budu vypisovat hlaszky Too busy.. a pod[/OT]
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Domains.sk urcite nie!!! Ten prirovnam k banan.cz!!!
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

masterdead napísal:mas viac moznosti, websupport.sk, pocul ze nieje zly aj domains.sk(neoverena info), redhost.sk skus pohladat o nom nejake referencie, datovecentrum.sk, ale kedze chces urcite warez tak su aj specializovane warez hostingy ale tie su cenou dost vysoko

[OT]online 50 userov? tu nejde moc az tak o pocet userov ale ako mas forum zkodovane :wink: cim viac modov tym vacsia zataz a tym menej userov moze vyuzivat plnu rychlost, popripade sa budu vypisovat hlaszky Too busy.. a pod[/OT]
jj som mal naraz 35 uzivatelov a ze TOO BUSY TAK TO MA NASERE !!
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

hojko napísal:Domains.sk urcite nie!!! Ten prirovnam k banan.cz!!!
preco nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pretoze s tym ludia maju zlu skusenost. Poznam dvoch ludi co tam mali hosting a nemaju. Vies preco??? Ak nie, tak ide o pomale servre, vypadky SQL, neskore reakcie pri vytvarani SQL, mailov atd... Doporucujem precitat diskusiu na tejto stranke v ktorej som svoj nazor vyjadril aj ja.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

ok nejdem sa tu s tebou hadat...zla skusenost..ako kto..niekto ma zlu niekto dobru.....ja mam celkom dobru..aj ked ma par veci dobre stve..ako napr v administracii sa ni neaktualizje zoznam mail schranok...drobnost ktora ma ani trochu netrapi..mam asi 10 schranok dokopy a viem setky naspamät :) tie neskore reakcie.....tam sa pise o jednej.....s tym som zatial nemal problem......hosting tam mam vyse tristvrte roka..akurat sa mi nepaci ta ich technicka podora cez icq....ale aspon uz su onlne....co zozaciatku len invisible..to sa mi dost nepacilo......ale to je uz miunlostou..
a k prirovaniu k bananu.....no comment...k bananu maju este daleko....to je uplny shit....kamos tam ma hosting...a sere ho tam vsetko..technicka podpora..vypadky..proste vsetko....banan mozem prirovnat k web servru ktory mam spusteny ja doma v linuxe :) :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Este ked si pomyslim ten ich sposob kupovania domen, ved je to uplna hanba. Aj byvalu domenu hojko.sk kupili ked padla, len mali smolu, ze som o nu nemal zaujem.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:Este ked si pomyslim ten ich sposob kupovania domen, ved je to uplna hanba. Aj byvalu domenu hojko.sk kupili ked padla, len mali smolu, ze som o nu nemal zaujem.
heh to poznam,hladal som domenu na blog a 90% nazvov ktore su ako tak dobre maju regnute oni..ale možno by sa snimi dalo vyje***,tak ze si k tej domene kupis dns hosting a ten je zadara a nasmerujes to na svoju ip ale mohol by byt z toho pluser.

toto je najlepšie:
U nás zaregistrovanú doménu môžete prevádzkovať aj mimo našich serverov. Prevádzkou na iných serveroch sa však pravdepodobne nevyhnete výpadkom dostupnosti. Preto ak Vám záleží na nepretržitej dostupnosti webstránok a e-mailov, vyberte si z ponuky našich webhostingových služieb.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hojko napísal:Este ked si pomyslim ten ich sposob kupovania domen, ved je to uplna hanba. Aj byvalu domenu hojko.sk kupili ked padla, len mali smolu, ze som o nu nemal zaujem.
kokooooz, tak toto su vazne suckeri,... nenapises za kolko ti ju ponukali? len tak pre info ze ako daleko su schopni slovaci zajst,...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nemal som o nu zaujem, umyselne som ju nechal padnut. Keby som mal zaujem, tak som mal mesiac na to casu, aby som si ju predlzil.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Traktorista napísal:kokooooz, tak toto su vazne suckeri,... nenapises za kolko ti ju ponukali? len tak pre info ze ako daleko su schopni slovaci zajst,...
OT - chalan mi ponukal petko.sk za 450 tisic bez dph:)))
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

enter00 napísal:OT - chalan mi ponukal petko.sk za 450 tisic bez dph:)))
ale registrator tej domeny nieje tripsoft
ivan galik
Novice
Novice

nasiel som nove

Príspevok od používateľa ivan galik »

zdarte, cakal som na spustenie novej stranky datovecentrum.sk, no uplne som bol sokovany, fest dobre ceny. kvalitom snimi mam skusenosti, mam tak 2 zo 6 webou, hned to prekladam vsetko k nim....

ivan
hezo
Darca
Darca

Re: nasiel som nove

Príspevok od používateľa hezo »

ivan galik napísal:zdarte, cakal som na spustenie novej stranky datovecentrum.sk, no uplne som bol sokovany, fest dobre ceny. kvalitom snimi mam skusenosti, mam tak 2 zo 6 webou, hned to prekladam vsetko k nim....

ivan
1 post a hned takýto? tu niečo smrdí :P
Bobr
Guru
Guru

Kolko

Príspevok od používateľa Bobr »

Zdravim vas nevite kolko trva zaregistrovanie a spustenie domeny s koncovkou eu, po jej zaplateni? Pretoze vcera som jednu objednal a zaplatil a este stale ju nemam spustenu :( registrator bol websupport.sk aj s webhostingovou sluzbou, dik za info :evil:
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu. :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

bloodko napísal:Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu. :)
No ved ale potvrdenie o zaplateni mi uz prislo len domena stale nejde, divne nie? :twisted: uz to ide je to vsetko ok ;)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

to aj dns serverom trochu trva, kym zacnu registrovat tvoju domenu... u mna to trvalo dva dni aj s prevodom penazi (slovenske banky... :roll: )
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aj mne ivan galik smrdi.Stacilo 10 sekund googlovania : http://www.php-fusion.sk/forum/viewthre ... #post_5783
Napísať odpoveď