napis mi aky mas FUP?Frenky558 napísal:www.speedmeter.sk
Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) : 2700 kB/s ( 21,6 Mbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 977,0 kB/s ( 7816 kbps )
FTTH Orange home box. Absolutna novinka, fiber az do bytu.
Otestujte si rýchlosť pripojenia...
No cena je rovnych 400 korun slovenských + dph
Podla teba vela or malo?
//edit: teraz som nameral 49,8kB/s down a 52,2kB/s upload na www.speedmeter.sk
heh.. to ma od 256 trocha daleko nestazujem sa
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak zabudni,ze mas garant,ako si pisal,ti zdvojnasobili linku a mozno ani o tom nevies,mas predstavu kolko stoja garant linky tzn. bez agregacie?Frikso napísal:No cena je rovnych 400 korun slovenských + dphPodla teba vela or malo?
No rychlost mi zvysovali prednedavnom (dva mesiace dozadu) zo 128/128 na 256/256. Oficialne zvysovali uz skorej, ale ja som si novy cennik vsimol az ako vravim pred dvoma mesiacmi, tak som im pisal, ospravedlnili sa a vsetko dali doporiadku. Dneska som kukal cennik a je nezmeneny, tak neviem. Asi v tom maju zasa nejaky bordel, ale tentoraz im uz telefonovat nebudem
A co stoja tie garant linky normalne?? Ked som si to kupoval, tak to bola vyhodna cena, ale odvtedy nejaky ten rok ubehol a kedze iny provider u nas nie je (Ak neratame T-COM a ich 4G
) U vas su ake ceny netu?? Rychlost mam v zmluve uvádzanú ako 64-256kbps a je bez agregácie, pričom sa reálne rychlosť má pohybovať pri hornej hranici (aj sa pohybuje a teraz dokonca aj vyššie) a ta rezerva tam je koli tomu,ž e je to wifi a vieš asi, čos tym dokáže počasie..
Tak mi to povedal provider.
A co stoja tie garant linky normalne?? Ked som si to kupoval, tak to bola vyhodna cena, ale odvtedy nejaky ten rok ubehol a kedze iny provider u nas nie je (Ak neratame T-COM a ich 4G
-
okonenipica
Zablokovaný
chello easy
Download: 896.432 kbit/s (112.054 kB/s)
Upload: 90.68 kbit/s (11.335 kB/s)
Upload: 90.68 kbit/s (11.335 kB/s)
http://speedtest.zive.cz/Indigo napísal:Viete stranku na upload test ?
-
uNreal_saTch^
Professional
-
makaveli
King
yy, ob3l1x, je to na intraku, ale neni to uplne take ruzove ako to vyzera... mame limit na traffic (pozn. pre lamky: download+upload) 3 GB na den a to pri takej rychlosti a tahani torrentov alebo pri rapide mam za polhodinku fuc... potom blokacia na internet na 4 dni... da sa to sice obist, lebo lanka blokovana neni, takze ssh na skolsky stroj alebo fakultnou proxynou, ale potom to je uz len na surfovanie, lebo torrenty tam nejdu a premium na rapida teraz nemam...
ale je to dobre, lebo keby si si chcel nieco pozriet, das stahovat film, kym sa pojdes v*srat a ked dojdes mas ho stiahnuty...SatchBoogie napísal:mno mat takyto net ani ma nebavi stahovat...vsetko by som za chvilku mal...to by nebolo ono...