Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Fortune napísal:no proti takemu s boxerom ferovku nikdy nevyhras, ja len viem ze keby ma niekto napadol bohuzial budem utocit na tie najvacsie slabiny...radsej on ako ja...
nemyslim si,...
pokial mas tipka co sa vie bit proti tipkovi s boxerom co ma len velke reci, tak mu je ten boxer skor nevyhodou, bo mu ho tipek zobere a je vriadnej pi*i, bo ho stym pak dobije,.. ale je to velmi individualne,.. cela tato tema je podla mna na hlavu...

nekomentujte ma
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

pinco napísal:a ako to cele dopadlo? Bola bitka?
nakoniec nie, aspoň dúfam, keď sme prišli tak veľa ľudí pred chatou a už sa to vraj vyriešilo.... zas som mal šťastie, ešte som v takej bitke nebol a ani nechcem, musím zaklopať.. :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

reno23 napísal:no o tom mi nieco hovor. Predvcerom som sa dopocul ze sa ma pri mojej skole (fajnorovo nabrezie 5,bratislava pri starom moste) o tretej poobede konat bitka medzi nejakymi dvoma chalanmi (boli to nejaky druhaci). Tak si hovorim ze "no dobre" budem sa pozerat. Tak teda o tej tretej to tam aj bolo. Ale jeden z tych chalanov mal stale ruky vo vacku a ked sa zacala bitka tak vytiahol ruky von a mal nasadeneho boxera (ten druhy o tom pred bojom nevedel)...lol to si mal vidiet ten zapas..
ZE FEROVKA :shock: ten stim boxerom mu rozje*al palicu a zlomil ruku....

PS: v utorok sa ma konat odveta nejakych dvoch dalsich tipkov...No to som zvedavy co si donesu (dufam ze nie noziky)
a ked vy viete o ich ferovkach to sa tam chodite divat s pukancami?? Sak policia ne ..ked ich budu rozhanat rychlo ich prejdu "ferovky" myslim :oops:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

dawo napísal:a ked vy viete o ich ferovkach to sa tam chodite divat s pukancami?? Sak policia ne ..ked ich budu rozhanat rychlo ich prejdu "ferovky" myslim :oops:
ale nie to bola kratka bitka...cca 2minl :lol: ak chces dojdi sa pozret utorok,,ale sak keby to bolo vazne tak urcite niekto zasiahne ved tam sa pozeralo okolo asi 15 dalsich chalanov

PS: este si to niektory aj natacali do mobilou cize na druhy den to videla cela skola
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

ja sa uz nastaste nebijavam...naposledy som chitil afekt a jedneho typka skoro zabil...doslova...a to len koli kvapke krvi na perach...nenavidim bitky...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

reno23 napísal:ale nie to bola kratka bitka...cca 2minl :lol: ak chces dojdi sa pozret utorok,,ale sak keby to bolo vazne tak urcite niekto zasiahne ved tam sa pozeralo okolo asi 15 dalsich chalanov

PS: este si to niektory aj natacali do mobilou cize na druhy den to videla cela skola
a smiem sa spytat aky bol dovod, ze niekdo niekomu rozbil hlavu a zlomil ruku?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Fall napísal:a smiem sa spytat aky bol dovod, ze niekdo niekomu rozbil hlavu a zlomil ruku?
ja neviem....
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

bitky nie su moja parketa, pri bytkach clovek nemysli na to, co druhemu urobi, mrziet ho to bude az po tom.
moj pripada: dneska som sa pobil (ak to mozem nazvat bytkou) s jednym mojim dobrym kamaratom, proste nemal do mna ripat, v tej chvili som hodil cele nase kamaratstvo za hlavu a strmhlav som ho osdotil, on urobil to iste a to ma nastvalo, kedze som sa v tu chvilu opieral o dvere a akurat som si yebol hlavu do skla, no a vteday to zacalo, chvilku sme sa byli, a mohlo to dopadnut celkom zle, keby nas od seba neodtrhla ista baba. :(
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

ja sa zasadne nebyjem staci niekoho zhodit zo stola a mas .... ak by k tomu doslo ja si ruky nezaspinim vzdy sa niekto najde kto to spravi za mna :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kedy že napadne niekto mňa alebo mojich blízkych, tak mu na férovku nedám šancu. Proste by som doneho skočil a trepal do vtedy pokiaľ by neležal. Proste by som mu nedal šancua aby si udriel on do mňa...
Ale bitka fakt nič nerieši, lenže na násilie platí len násilie, sam by som ale s bitkou nazačal...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

V zivote som sa s nikym skutocne nebil. Nemam na to ani postavu. Bitku povazujme fakt za krajny pripad. Ale keby k nej doslo tak urcite do toho netaham celu svoju partiu ale snazil by som sa to vyriesit 1 na 1.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pHysIQ napísal:V zivote som sa s nikym skutocne nebil. Nemam na to ani postavu. Bitku povazujme fakt za krajny pripad. Ale keby k nej doslo tak urcite do toho netaham celu svoju partiu ale snazil by som sa to vyriesit 1 na 1.
Tvoj pristup je spravny lenze co ak by to tvoj super nemienil riesit 1 na 1??
nechcel by som zazit :cry:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ako to tu uz bolo spomenute bitka je posledne riesenie problemu.. ked sa chce nekdo bit tak nech si urobi radost.. inac v mojom mestecku to tak bitkarsky moc nevyzera i ked sa nekde najde velky 50kg dzefo co seka machra ze ta zbije takich lubiiim..
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

bit som sa este nebil,tak poriadne...aj keby k tomu doslo tak radsej by som asi pouzil rozum ako silu...teraz mam jeden problem ze jeden prvak na strednej ma chce zmlatit(som 8mak) lebo som jeho sestre asi povedal nieco comu nechapala ani ona ani on takze mu tu asi vyhovorim ale nevim ci sa bude chciet rozpravat...ale hadam mam vysoku hodnost recnictva :lol:
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

Chalani vysvetli mi niekto preco sa chalani tak radi biju???
(neviem si to vysvetlit) :(
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Valkíra napísal:Chalani vysvetli mi niekto preco sa chalani tak radi biju???
Ja tomu tiez nechapem. A skus si precitat toto. Mozno potom budes trocha mudrejsia.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59644&start=0
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

ale podla mna je na tom najhorsie to ze ked sa nechcete bit a poviete ze sa to da vyriesit aj inou cestou tak vas povazuju za slabocha,a ze sa tomu vyhybate....:( lenze v zivote sa pracuje mozgom a nie rukami(az na par pripadov....Meciar vs. Tyson=rovnaky pravy hak :D )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Valkira bohuzial v dnesnych casoch uz asi 60% mladeze riesi problemy bitkou ...a ked sa ty nechces bit tak ta aj tak zmlatia ... co ta privadza do rovnakeho kruhu (ak chces pomstu) ak nie tak sa proste na neho vykasles ...
Ja tiez neriesim veci bitkou ale ked idiot z triedy hodi do teba flasu bez upozornenia ktora ti luxusne trafi nos tak ten uz schyta ... z takymi debilmi normalna rec nema cenu .... styl jednym uchom dnu druhym von
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Valkíra napísal:Chalani vysvetli mi niekto preco sa chalani tak radi biju???
Raz som v jednom filme počul hlášku takého malého premúdreho decka že:
"Násilí je jenom projev neřešeních problémú z děctví." :D
Odftedy tú hlášku používam vždy, keď sa schyluje k nejakému konfliktu alebo bitke. :)

A môj názor je, že na to naozaj vplýva aj výchova, ale aj povaha a akási túžba, alebo snaha niektorých jedincov si dokázať silu a prevahu. Hovorím o NIEKTORÝCH.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

dnes som sa vratil z nemocnice :lol:
Napísať odpoveď