11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
-
mastermind
VIP
-
*Barborka*
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
-
tomasito13
Star
-
mastermind
VIP
http://85.159.105.61/911
ked dotahas napis
ked dotahas napis
-
nico :)
Medium Expert
Bullshit.
Skor verim hentomu!
Skor verim hentomu!
Kód: Vybrať všetko
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
asi tak, ja niviem preco by to robili, ta ich ekonomika fest spomalila oproti tomu co bolo pred 11.9 dolar je uplne v prdeli tak fakt neviem, mozme sa tu dohadovat do mrtvaallias napísal:Ste skutocne tak zblbnuti komunistickou propagandou. Urcite by si americania sami zburali WTC, zabili svojich ludi a pod. Ten film 9/11 som videl je to demagogia prveho stupna.
-
peterkozel
Medium Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale sak nemusis pozerat ziaden film, len spomalene zabery padu dvojiciek. tie budovy by tak rychlo nespadli, ved padali rychlostou volneho padu, nemyslis si ze keby to naozaj bolo tak ako hovori ofic. verzia tak by padali omnoho dlhsie? zaujimave je ze jedine zelezobetonove budovy ktore spadli vplyvom poziaru su WTC1, WTC 2 a WTC7. na tych spomalenych zaberoch uvidis aj celkom zaujimavu vec, ktoru vidno len pri riadenych demolaciach.peterkozel napísal:a tie tvoje dokazi su kde ak tu chces pisat ze si mam pozriet film atd. tak radsej ani nepis
ale asi to je uplne jedno. tu mas fakty a mozes sa tomu vysmiat ale skus nad tym pouvazovat, pouzi vlastny rozum, nie to co vidis v TV na CNN a inych pichovinach.
Ja len dodám, že hasiči a policajti, čo boli v tom čase vo vnútri, povedali jasne, že počuli výbuchy so sériovou postupnosťou, t.j. ako pri riadených demoláciách.zelovoc napísal:ale sak nemusis pozerat ziaden film, len spomalene zabery padu dvojiciek. tie budovy by tak rychlo nespadli, ved padali rychlostou volneho padu, nemyslis si ze keby to naozaj bolo tak ako hovori ofic. verzia tak by padali omnoho dlhsie? zaujimave je ze jedine zelezobetonove budovy ktore spadli vplyvom poziaru su WTC1, WTC 2 a WTC7. na tych spomalenych zaberoch uvidis aj celkom zaujimavu vec, ktoru vidno len pri riadenych demolaciach.
ale asi to je uplne jedno. tu mas fakty a mozes sa tomu vysmiat ale skus nad tym pouvazovat, pouzi vlastny rozum, nie to co vidis v TV na CNN a inych pichovinach.