chcem si kupit account na Rapide ale problem

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hakom
Medium Expert
Medium Expert

chcem si kupit account na Rapide ale problem

Príspevok od používateľa hakom »

Mam kreditku so slovenskej sporitelne,je to format visa.Chcem si kupit Premium na mesiac cez PayPal ale rapid mi ju akosi nechce akceptovat vypise ze nech skontrolujem udaje alebo dam iny typ karty. Neviete mi niekto poradit co mam spravit ?
asterionet
Amateur
Amateur

PayPal

Príspevok od používateľa asterionet »

PayPal na slovensku funguje iba s VISA kartami tých bánk, s ktorými má zmluvy. Ja som kupoval Premium account na Rapide cez Pay Pal s VISOU od Tatrabanky úplne bez problémov a bez akýchkoľvek vedľajších poplatkov. Len bežný aktuálny kurz EUR/SK.
Skús sa pohádať so slovspor, alebo im daj rovno kopačky.
P.S. počas platenia som na stránkach Pay Palu videl niekde text, hovoriaci o tom, že slovensko je v poloprevádzke, kedy sa dá len platiť, ale ešte nie prijímať peniaze, a tiež o bankách, ktoré ho podporujú.
Pozor nezamieňať s pyrátskou stránkou PAYPAY, ktorá sa na slovensku zobrazí po zadaní stránky PAYPAL.SK .
Treba kliknúť na logo paypal priamo na stránke rapidu, potom zvoliť krajinu slovakia a potom sa tam dá niečo o podmienkach na slovensku zistiť.
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: PayPal

Príspevok od používateľa lol4 »

asterionet napísal:PayPal na slovensku funguje iba s VISA kartami tých bánk, s ktorými má zmluvy. Ja som kupoval Premium account na Rapide cez Pay Pal s VISOU od Tatrabanky úplne bez problémov a bez akýchkoľvek vedľajších poplatkov. Len bežný aktuálny kurz EUR/SK.
Skús sa pohádať so slovspor, alebo im daj rovno kopačky.
P.S. počas platenia som na stránkach Pay Palu videl niekde text, hovoriaci o tom, že slovensko je v poloprevádzke, kedy sa dá len platiť, ale ešte nie prijímať peniaze, a tiež o bankách, ktoré ho podporujú.
Pozor nezamieňať s pyrátskou stránkou PAYPAY, ktorá sa na slovensku zobrazí po zadaní stránky PAYPAL.SK .
Treba kliknúť na logo paypal priamo na stránke rapidu, potom zvoliť krajinu slovakia a potom sa tam dá niečo o podmienkach na slovensku zistiť.
Akú kartu od Tatra banky presne máš? Ja mám VISA Electron, ale keď si chcem aktivovať premium účet, vyhodí mi to chybu, že nemám podporovanú kartu alebo také niečo... Mám sa vraj obrátiť na banku. Tam mi povedali, ze na platbu cez net potrebujem embusovanú kartu (čísla nemá vryté, ale vypuklé). Tú kartu však nechem, lebo sa za ňu platia poplatky :?
volodik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa volodik »

No tak to máš proste smolu lebo iné neberú... :?
Ale ja ju mám a som spokojný :) Som kúpil premium vo vianočnej akcii :D a mám to na 3 mesiace za dobrú cenu....
Inakšie je to bezpenejšie ako z normálnou kartou....
Napísať odpoveď