jin napísal:Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akcii
Ako mozem prist k tomu DVDcku? Napis mi SS, zdroj ak mas, vdaka
Mne by stacil Skyline v pohode... Ale to je moc unreal. Uskromnil by som sa s Mitsubishi Evo, alebo aspon Nissan Primera... Och tie krivky Tito japonci ma beru...
jin napísal:Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akcii
.. hej hej odporucam pozret nejake stranky a videa .. patrol ( hlavne teda spaniel ( GR - Y 93 ?? ) je v terene trhac .. pretoze novy patrol sa neoplati skrabat a milion na defender enma kazdy .. eventuelne sa dosti este vidi na tazkych expediciach Discovery II, mercedes G, videl som uz aj ARO ( smiech neni na mieste ) apodobne ... Samuraj je na take kratsie expedicie ine delo .... btw.: Exp. Dracula je alias pre Rumunsko 2005, ktore sa organizovalo v spolupraci a s podporou ORC ? ... chcel by som tie dvd .. musim niekde zohnat ...
ford mustang cabrio je v podstate jedno aky rocnik lebo je to legenda aj ked je pravda ze neiktre rocniky su vynimocne .ale kazdopadne cem kabrio .a ani bmw nieje na zahodenie
nordkapp_pb napísal:.. hej hej odporucam pozret nejake stranky a videa .. patrol ( hlavne teda spaniel ( GR - Y 93 ?? ) je v terene trhac .. pretoze novy patrol sa neoplati skrabat a milion na defender enma kazdy .. eventuelne sa dosti este vidi na tazkych expediciach Discovery II, mercedes G, videl som uz aj ARO ( smiech neni na mieste ) apodobne ... Samuraj je na take kratsie expedicie ine delo .... btw.: Exp. Dracula je alias pre Rumunsko 2005, ktore sa organizovalo v spolupraci a s podporou ORC ? ... chcel by som tie dvd .. musim niekde zohnat ...
Uz som sa dohadoval s bukelom...bude to ripnute na lamkach
Iank to ARO potvrdzujem Sam som zazil ako ARO vytiahlo do kruteho kopca prives s dvoma konmi...Inak potvrdzujem aj toho samuraja...to je uz in a sranda pani s 4X4 na piesku
jin napísal:Uz som sa dohadoval s bukelom...bude to ripnute na lamkach
Iank to ARO potvrdzujem Sam som zazil ako ARO vytiahlo do kruteho kopca prives s dvoma konmi...Inak potvrdzujem aj toho samuraja...to je uz in a sranda pani s 4X4 na piesku
.. jak by si potom ked to budes tahat bol taky dobry a nahodou si spomenul tak posli ss, lebo lamky nesurfim az tak casto v poslednom case ...
... btw.: ... este si viem predstavit v terene mercedes UNIMOG .. ludia kto nevidel ake to robi zazraky tak neuveri ... je to taky maly nakladiacik, ked spocitate prevody aj s redukciami a vsaetko tak vam vyjde hadam vyse 60 kombinaci ... proste masina co potiahne hore kopcom hadam aj SCANIU ....
Add: zaujimavostou trabantov je ich pomerne stala cena....Neviem presne kolko ale dajme tomu 30-40 tisic stali kedysi a za podobnu cenu ich kupite v dnesnej dobe.....
A eritrocit ma pravdu s tym zberatelstvom....je to nieco ako veteran
Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to teraz hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
eritrocit napísal:Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to terat hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
eritrocit napísal:Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to teraz hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
no ved v pohodicke..ale tak keby to napisal niekto iny tak to pochopim ze to berie vazne, ale prepac, ale na martina44 sa mi nedalo nereagovat. , nemozem si pomoct.
Odkedy som mal moznost jazdit Mercedes G 500, prve vacsie dukaty by pravdepodobne isli do tohto diabla. Ale ta spotreba... (v meste cez 20 l). Hold, kto si kupuje taketo hracky, logicky musi mat aj na to, aby ich uzivil.
Tomasito napísal:Odkedy som mal moznost jazdit Mercedes G 500, prve vacsie dukaty by pravdepodobne isli do tohto diabla. Ale ta spotreba... (v meste cez 20 l). Hold, kto si kupuje taketo hracky, logicky musi mat aj na to, aby ich uzivil.
hlavne, taketo veci sa nekupuju tak, ze si na ne setris, na tie bud mas alebo nemas.
by si sa divil, poznam dost ludi co sa z 2 mil penazi co maju kupia za 1,2 auto a potom sa divia, ze ich stoji mesacne 30-40 tisic.
ked mas auto za 3 mil, nemozes riesit spotrebu a pod - to je moj nazor. inak si si zle kupil a hodne zle investoval peniaze.