Ake je vaše auto snov??

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

jin napísal:Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akcii :twisted:
Ako mozem prist k tomu DVDcku? Napis mi SS, zdroj ak mas, vdaka
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Mne by stacil Skyline v pohode... Ale to je moc unreal. Uskromnil by som sa s Mitsubishi Evo, alebo aspon Nissan Primera... Och tie krivky :oops: :oops: :oops: Tito japonci ma beru...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jin napísal:Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akcii :twisted:
.. hej hej odporucam pozret nejake stranky a videa .. patrol ( hlavne teda spaniel ( GR - Y 93 ?? ) je v terene trhac .. pretoze novy patrol sa neoplati skrabat a milion na defender enma kazdy :-D :-D .. eventuelne sa dosti este vidi na tazkych expediciach Discovery II, mercedes G, videl som uz aj ARO ( smiech neni na mieste ) apodobne ... Samuraj je na take kratsie expedicie ine delo :-) .... btw.: Exp. Dracula je alias pre Rumunsko 2005, ktore sa organizovalo v spolupraci a s podporou ORC ? ... chcel by som tie dvd .. musim niekde zohnat ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ford mustang cabrio je v podstate jedno aky rocnik lebo je to legenda aj ked je pravda ze neiktre rocniky su vynimocne .ale kazdopadne cem kabrio .a ani bmw nieje na zahodenie 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nordkapp_pb napísal:.. hej hej odporucam pozret nejake stranky a videa .. patrol ( hlavne teda spaniel ( GR - Y 93 ?? ) je v terene trhac .. pretoze novy patrol sa neoplati skrabat a milion na defender enma kazdy :-D :-D .. eventuelne sa dosti este vidi na tazkych expediciach Discovery II, mercedes G, videl som uz aj ARO ( smiech neni na mieste ) apodobne ... Samuraj je na take kratsie expedicie ine delo :-) .... btw.: Exp. Dracula je alias pre Rumunsko 2005, ktore sa organizovalo v spolupraci a s podporou ORC ? ... chcel by som tie dvd .. musim niekde zohnat ...
Uz som sa dohadoval s bukelom...bude to ripnute na lamkach :wink:
Iank to ARO potvrdzujem :o Sam som zazil ako ARO vytiahlo do kruteho kopca prives s dvoma konmi...Inak potvrdzujem aj toho samuraja...to je uz in a sranda pani s 4X4 na piesku :twisted:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jin napísal:Uz som sa dohadoval s bukelom...bude to ripnute na lamkach :wink:
Iank to ARO potvrdzujem :o Sam som zazil ako ARO vytiahlo do kruteho kopca prives s dvoma konmi...Inak potvrdzujem aj toho samuraja...to je uz in a sranda pani s 4X4 na piesku :twisted:
.. jak by si potom ked to budes tahat bol taky dobry a nahodou si spomenul tak posli ss, lebo lamky nesurfim az tak casto v poslednom case :-) ...

... btw.: ... este si viem predstavit v terene mercedes UNIMOG :-D :-D .. ludia kto nevidel ake to robi zazraky tak neuveri :-) ... je to taky maly nakladiacik, ked spocitate prevody aj s redukciami a vsaetko tak vam vyjde hadam vyse 60 kombinaci :-) ... proste masina co potiahne hore kopcom hadam aj SCANIU :-) ....
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Trabant. Aj toto auto stoji za hriech nie? :roll:

Add: zaujimavostou trabantov je ich pomerne stala cena....Neviem presne kolko ale dajme tomu 30-40 tisic stali kedysi a za podobnu cenu ich kupite v dnesnej dobe.....

A eritrocit ma pravdu s tym zberatelstvom....je to nieco ako veteran :o
bukelo
Medium Star
Medium Star

Martin44 napísal:Aj toto auto stoji za hriech nie? :roll:
Nezmylil si si temy? toto je sekcia auta snov, a nie auta za hriech. Trotel.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to teraz hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

eritrocit napísal:Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to terat hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
Presne :wink:
Par prikladov: http://www.tuning.sk/dokument_trabant_601_xtreme_tuning
http://youtube.com/watch?v=8GYu18ZduhQ par tuzingov no najde sa ja perla :wink:
http://youtube.com/watch?v=hbLfWVd4T68& ... ed&search= Traban burnout
http://youtube.com/watch?v=sk6aoV6mhns& ... ed&search= a dobova reklama
bukelo
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:Bukelo pozor pozor! Martin si síce zrejme robil srandu, ale sú ľudia, pre ktorých je auto snov trabant. Vieš koľko ľudí trabanty zbierajú? Nechce sa mi to teraz hľadať, ale na nete som videl také varianty trabantov že som sadal na riť.
no ved v pohodicke..ale tak keby to napisal niekto iny tak to pochopim ze to berie vazne, ale prepac, ale na martina44 sa mi nedalo nereagovat. :mafia:, nemozem si pomoct.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Odkedy som mal moznost jazdit Mercedes G 500, prve vacsie dukaty by pravdepodobne isli do tohto diabla. Ale ta spotreba... (v meste cez 20 l). Hold, kto si kupuje taketo hracky, logicky musi mat aj na to, aby ich uzivil.
Prílohy
G500.jpg
G500.jpg (18.65 KiB) 999 zobrazení
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:Odkedy som mal moznost jazdit Mercedes G 500, prve vacsie dukaty by pravdepodobne isli do tohto diabla. Ale ta spotreba... (v meste cez 20 l). Hold, kto si kupuje taketo hracky, logicky musi mat aj na to, aby ich uzivil.
hlavne, taketo veci sa nekupuju tak, ze si na ne setris, na tie bud mas alebo nemas.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Tomasito,
to si z mercedesgklubu cmajzol foto? :) Pekne auto, hned po patrole by so ho bral, ale 4melony co ja viem? bud mas alebo nie :mafia:
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:hlavne, taketo veci sa nekupuju tak, ze si na ne setris, na tie bud mas alebo nemas.
lol, to je predsa jasne...

Na druhej strane, v BA viem o niekolkych G, ktore boli ako jazdene dovezene z Nemecka- aj preto som apeloval na spotrebu...
bukelo napísal:Tomasito,
to si z mercedesgklubu cmajzol foto? :)
Nie, autobytel.com (google- obrazky + G 500).
PS: Lamacske G_cka nie su jedine na svete... :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:lol, to je predsa jasne...
by si sa divil, poznam dost ludi co sa z 2 mil penazi co maju kupia za 1,2 auto a potom sa divia, ze ich stoji mesacne 30-40 tisic.
ked mas auto za 3 mil, nemozes riesit spotrebu a pod - to je moj nazor. inak si si zle kupil a hodne zle investoval peniaze.
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:ked mas auto za 3 mil, nemozes riesit spotrebu a pod - to je moj nazor. inak si si zle kupil a hodne zle investoval peniaze.
Suhlasim, prave preto som hned na zaciatku napisal, ze "kto si kupuje taketo hracky, logicky musi mat aj na to, aby ich uzivil".
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dodge Viper :oops:
Obrázok
take lambo gallardo by som tiez neodmietol :P
Obrázok
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

haha

Príspevok od používateľa sulo34 »

ja bys om mal najradsej tank :lol: ...

resp to by som potreboval aj vlastnu bendzinku.
Napísať odpoveď