Šu-Do napísal:podla mna je to test uplne na kkt... absolutne neurci na kolko % ste gambler..
no to je teda prekvapenie, ze ten test to neurci Osobne sa mi celkom pozdaval, dobre otazky rozneho druhu a kazdy vedel to co hral, takze az tak uplne na kkt nie je. Isto si mal malo % a teraz to sam pred sebou obhajujes.
Šu-Do napísal:podla mna je to test uplne na kkt... absolutne neurci na kolko % ste gambler..
pravda je ze to neurci na % aky stea gembleri ja som mal 50% a kebyze je to poslovensky tak spravym 100% ...a este kebyze sa nieco najde aky je kto gembler tak vyhram ...skuste si kupit guild wars alebo Steam (counter strike) a skuste hrat 3 dni v kuse a viac
compleX napísal:pravda je ze to neurci na % aky stea gembleri ja som mal 50% a kebyze je to poslovensky tak spravym 100% ...a este kebyze sa nieco najde aky je kto gembler tak vyhram ...skuste si kupit guild wars alebo Steam (counter strike) a skuste hrat 3 dni v kuse a viac
Ten test nie je o tom, kolko hodin dokazes v kuse hrat CS (na to by ti skor trebalo nejaky psychologicky test), ale o tom ake mas znalosti z roznych hier, cize aky si skuseny...
no ja som mal 70%, ale nemyslim si ze je to pravdivy test, lebo ja som viac ako 1/2 natipoval , pretoze vacsinu z hier som nepoznal a nieze to este aj hral. jedine co hravam je cs 1.6. takze si urobite obraz sami
Ani si neviete predstavit aky som bol spokojny ked mi obrazovka vyhodila 42 %....krasny pocit a dalsi dovod rodicom, ktori mi vravia ze pri PC travim vela casu