Ja mám (myslím) celú diskografilu (18CD v mp3 - 960MB).
Zo skladieb sa mi najviac ľúbi asi Pet cemetery.
Jediné čo mi na nich vadí, že na živákoch pred každou skladbou niekto skričí: One, Two, Three, Four! a vždy to isté (a navyše keby to bolo ako odpočítavanie do rytmu, nemám výhrad, ale ... ).
Riadna hlúposť, ale niečo negatívne som predsa našiel .
R.A.M.O.N.E.S je kapelka na zaklade, ktorej punk vznikol, je to fakt legenda a vacsinu veci co maju je skvela muzika, odporucam kazdemu kto ma rad 3 akordy a dobry punk rock 77
Ramones je moja najoblubenejsia kapela a snazim sa zhanat vsetky CD ,DVD co boli vydane....spolu s bootlegmi a EP a LP prerobenymi do mp3 formatov mam cca 80 vydani...s stale nestaci
SAmo napísal:ja mam tiez celu diskografiu 1,29GB .
naj pesnicka je Do You Remember Rock 'N' Roll Radio? a odporucam si pozriet nejaky zivak, vazne to za to stoji
No neviem mám jeden živák z koncertu po 90tom a teda nič moc.Ako hudba super ale hrajú to nejak bez záujmu...Ale hej tie staršie záznamy sú super.
M142 napísal:No neviem mám jeden živák z koncertu po 90tom a teda nič moc.Ako hudba super ale hrajú to nejak bez záujmu...Ale hej tie staršie záznamy sú super.
no ano PO 90 sa veci trosku zmenili, pozri si tie skorsie
som kukol zivak z 1988 no a musim povedat ze sa mi tam nepacia.ako keby to robili na silu a boli uz aj tak stary.
strasne sa mi pacili v skorsich rokoch.z ich klipov normalne salala dobra nalada
bez zaujimu hrali pre to ze gvoli nezhodam v kapele sa od albumu Pleasant dreams spolu takmer vobec nerozpravali.Minimalne Johnny a Joey...potom odisiel Dee Dee ktory podla mna dodaval celej kapela caro a smrnc.
Od 1989 boli koncerty strasne rychle a strohe...preto to uz nebolo ono.
{nie ze by som nejaky koncert videl nazivo...mam vsak dost materialu aby som to ako-tak posudil }