Priehladne pozadie ikony
Priehladne pozadie ikony
Zdravim všetkych, mohol by som niekoho poprosit, či by mi vedel spravit ikonu, ktora by mala priehladne pozadie. Alebo aspon vysvetlit ako na to. Diki moc a prikladam aj ikonu. A ešte len tak trochu pomimo, či sa da tejto ikone dat vlastnost, ktorá by zariadila v pripade tmaveho pozadia aby dostala farbu v kontraste s okolim. Ale hlavne to prve to bude stačit. Diki este raz
- Prílohy
-
- Ikona.rar
- (328 Bajtov) 151 stiahnutí
priehladnost u ikon.. keby to mam teraz cim zeditovat, tak ti to aj spravim ale zial nemam 
nastav si pre pozadie ktore ma byt transparentne purpurovu farbu (R:G:B 255:0:255, prip. HEX #FF00FF) a tak si tu ikonu uloz.. pre dosiahnutie kontrastu, nechaj okolo ciernej 1px biely pasik jak z vonkajsej strany, tak z vnutornej
nastav si pre pozadie ktore ma byt transparentne purpurovu farbu (R:G:B 255:0:255, prip. HEX #FF00FF) a tak si tu ikonu uloz.. pre dosiahnutie kontrastu, nechaj okolo ciernej 1px biely pasik jak z vonkajsej strany, tak z vnutornej
-
Zera'Thull
Light Expert
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže ja som to upravil tu ho máš. Pre info robil som to v " Easy Icon Maker" stačí vňom otvroiť tú ikonku a vymazať bielu plochu.
Vyšlo mi to trošku hranato tak ak chceš si môžeš aj ty upraviť podľa seba.
A pozdravuj Jakuba.
Vyšlo mi to trošku hranato tak ak chceš si môžeš aj ty upraviť podľa seba.
A pozdravuj Jakuba.
- Prílohy
-
- Ikona2.rar
- (401 Bajtov) 99 stiahnutí
-
Zera'Thull
Light Expert
Tu máš teda ešte 1 pokus, nie z toho tvojho originálu 40x40, ale 128x128px, snáď to bude menej hranaté.
- Prílohy
-
- 3.rar
- (2.22 KiB) 98 stiahnutí