AVI to DVD
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
AVI to DVD
zaujimalo by ma aky pouzivate vy program na korventovanie z AVI na DVD ? Potrebujem neaky perfektny program ktory nestrati na kvalite a neposunie sa zvuk atd. Nieco naozaj perfektne
tak co ?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no tak to je jasne... urcite neurobi zo skaredeho videa krajsie... to neni mozne.. ale uz viac na kvalite to AVI nestraca.. take ake je to AVI take bude aj to DVD... popripade o nieco horsie... samozrejme uplne minimalne.. zalezi od programuchrono napísal:Ja len, že z nekvalitného avi nebude dobré dvd v žiadnom programe.
Teoreticky nejaký postprocesing môže pomôcť (napr. trochu odstrániť rozštvorčekovanie (za cenu mierneho rozmazania, ale to sa dá trochu doostriť... ))Šu-Do napísal:no tak to je jasne... urcite neurobi zo skaredeho videa krajsie... to neni mozne.. ale uz viac na kvalite to AVI nestraca.. take ake je to AVI take bude aj to DVD... popripade o nieco horsie... samozrejme uplne minimalne.. zalezi od programu
//samozrejme akákoľvek úprava objektívnu kvalitu zníži, subjektívne to ale môže pôsobiť lepšie
mesiac pouzivam ConvertXtoDVD a kvalita takto vytvorenych DVD(z Xvid a DivX) na beznej telke plne postacuje. Skonvertoval som asi 4 Xvid videa do DVD a filmy idu bez vypadkov(v obraze alebo zvuku).
Existuje este freeware DIKO(tiez konvertuje do DVD) - ten ma viac nastaveni ale konvertuje vyrazne dlhsie. Vyskusal som ho na 2 filmoch a ide OK ale treba trochu viac experimentovat s nastaveniami.
Existuje este freeware DIKO(tiez konvertuje do DVD) - ten ma viac nastaveni ale konvertuje vyrazne dlhsie. Vyskusal som ho na 2 filmoch a ide OK ale treba trochu viac experimentovat s nastaveniami.
To áno, ale on potrebuje niečo iné http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66869cert napísal:V ConvertXtoDVD sa menu spravit da. Je jednoduche, ale da sa zvolit lubovolne pozadie, nazov DVD, nazov casti, velkost a typ pisma. Pri menu sa da nastavit automaticke spustenie filmu, nekonecne opakovanie filmu a sekvencne prehravanie(sequential) - ale neviem co to presne znamena.
-
Šu-Do
Redeemer
ja som narazil na ten DivX.. ja viem ze na DVD sa menu da urobit.. ale na DivX nemas sancucert napísal:V ConvertXtoDVD sa menu spravit da. Je jednoduche, ale da sa zvolit lubovolne pozadie, nazov DVD, nazov casti, velkost a typ pisma. Pri menu sa da nastavit automaticke spustenie filmu, nekonecne opakovanie filmu a sekvencne prehravanie(sequential) - ale neviem co to presne znamena.
-
krija
VIP
ale mas.Šu-Do napísal:ja som narazil na ten DivX.. ja viem ze na DVD sa menu da urobit.. ale na DivX nemas sancu
-
krija
VIP
no a toto je asi najlepsie, co sa da v dnesnej dobe na tuto temu najst: http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/produ ... _spec.html