NOVA RAM
NOVA RAM
CAVES, poradte mi pls aku mam kupit ramku ked mam dosku Gigabyte GA7VT600P-RZ, teraz tam mam 256mb ddram 400mhz(200mhz) pc3200 cl 2.5 ale verzia SLIM-cize je tensia ako klasicka ddram a raz som uz jednu kupil ale novu mi vobec nezapocitalo
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
look tuto
takze prakticky by ti mali ist noirmalne ddr 400 len tam teba nieco ponastavovat ale vsak si precitaj
Kód: Vybrať všetko
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=144959re
[quote="ferderikoo"]look tuto
takze prakticky by ti mali ist noirmalne ddr 400 len tam teba nieco ponastavovat ale vsak si precitaj[/quot
jj to som ja tam pisal
Kód: Vybrať všetko
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=144959jj to som ja tam pisal
re
s tymi cipmi to mas pravdu- su iba z jednej strany ale ked som bol vo firme co mi robili komp tak som sa dozvedel ze uz take nevyrabaju--takze zrejme moj komp nesplna zakladny rozdiel medzi notebookom a klasickym a to ze v klasickom si mozem robit upgrade--takze zrejme mi len zostava kupit uplne novu ram a na tu co mam teraz mozem zabudnutt0m4s3 napísal:Idealne kup rovnaku velkost (256MB), rovnaku frekvenciu (400MHz) a rovnake casovanie (2.5-x-x-x). To ze je tensia je sposobena zrejme tym, ze je novsia a teda je na nej pouzite len polovicne mnozstvo cipov (iba z jednej strany).
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
Na tom nic nie je, kedysi sa nevyrabali dostatocne velke cipy, preto sa pouzivali tie s polovicnou kapacitou a dal sa ich na pamat dvojnasobok. Na tvojom mieste by som dal inzerat na tuto starsiu pamat, zistil kolko za nu mozem dostat a ci mam dostatok penazi kupit jednu vacsiu (512MB), ktora stoji okolo 1600,- korun ( Kingston 512MB DDR400 CL2.5 ), prip. este o par stoviek lacnejsia, menej znackova ( GoodRAM 512MB DDR400 box , Buffalo 512MB DDR400 CL2.5 BOX )zifo napísal:s tymi cipmi to mas pravdu- su iba z jednej strany ale ked som bol vo firme co mi robili komp tak som sa dozvedel ze uz take nevyrabaju--takze zrejme moj komp nesplna zakladny rozdiel medzi notebookom a klasickym a to ze v klasickom si mozem robit upgrade--takze zrejme mi len zostava kupit uplne novu ram a na tu co mam teraz mozem zabudnut