Spat alebo nespat.....
-
jjhacker
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
vies no to je problem, lebo ak on sam nevie ustupit tak ako to bude, ked stebou? ak ti je snim dobre a pod. a on ti je nakloneny, tak to je len otazka casu... podnikat kroky ako odhovaranie a pod by mohli vas vztah poskodit ale aj prehlbit... cize ak nevies na 110% na com si daj mu cas. Alebo - ak ju nelubi ako vravis a je stale snou, tak ho nieco drzi (mozno)... zisti co a skus mu dat viac...
-
zuzkazuzka
VIP
no tak maly update: tak som s nim mala pokec o tom, ze nic nebude, pokial si nebude na cistom, koho vlastne chce.... inak sa budeme vsetci trapit a nikam to nepovedie...
tak uz chlapec zacal riesit so svojou priatelkou, ze co a ako.... obaja si nejako uvedomuju, ze ich vztah zrejme nema buducnost....
uvidim, ako sa to vsetko utrasie a dam si zatial od neho "oddych", aby si uvedomil v prvom rade, co on chce. takze momentalne uz otazku "spat ci nespat" neriesim....
ak ma medzi nami v buducnosti k niecomu dojst, tak teraz uz urcite za podmienky, ze bude chodit so mnou, resp. bude rozideny s priatelkou....
ale trochu sa mi aspon schladila hlava a ak to ma buducnost, tak si rada pockam na tu spravnu chvilu....
,
dakujem za rady
tak uz chlapec zacal riesit so svojou priatelkou, ze co a ako.... obaja si nejako uvedomuju, ze ich vztah zrejme nema buducnost....
uvidim, ako sa to vsetko utrasie a dam si zatial od neho "oddych", aby si uvedomil v prvom rade, co on chce. takze momentalne uz otazku "spat ci nespat" neriesim....
ak ma medzi nami v buducnosti k niecomu dojst, tak teraz uz urcite za podmienky, ze bude chodit so mnou, resp. bude rozideny s priatelkou....
ale trochu sa mi aspon schladila hlava a ak to ma buducnost, tak si rada pockam na tu spravnu chvilu....
dakujem za rady
-
SpartakuS
Medium Expert
nj ...ale ako vies ze chlapec si nechce len uzit ?... mozno len preto ti rosprava veci ze ju us nema rad ... lebo asi ce mat jeden vzat v ktorom by mal istotu a druhy len 4fun.....
... ale neviem mozno sa len nevie odhodlat jej to povedat ale potom nevidim zmysel sa nerozist ved ked knej nic neciti, a chce mat vztah stebou tak by sa ktomu nejako urcite dopracoval k tomu rozchodu ved sa snim porozpravaj ze preco sa snou nerozide..... a mu povec nech si vybere... bud, alebo... viem neprijemne aj pre teba ked ho mas rada ale nech chlapec neni posrany.... 
-
zuzkazuzka
VIP
dalsi update: este v septembri som to s dotycnym cele ukoncila... Nejako sme sa zhodli na tom, ze by sme spolu nemohli mat normalny vztah, lebo on je prilis nerozhodny a navyse vyhlasil, ze si nemysli, ze je schopny mat dlhodoby vztah.... Prestali sme sa stretavat, obcas si napiseme sms, ale to je vsetko. Uz 4 mesiace sme sa nevideli a myslim, ze nam to tak obom vyhovuje.
Mne sa tymto vzajomnym rozhodnutim celkom ulezali veci v hlave, trochu som vypla, zasla na dovolenku a je mi fajn. Dokonca sa moj byvaly zacal viac zaujimat a byt pozornejsi, vydiskutovali sme si veci a situacia je teraz taka, ze sme uz asi 3 mesiace spolu
Je nam teraz spolu fajn. Ked sa tak na veci pozeram s odstupom casu tak zistujem, ze moj vztah s nim mal predsalen cenu a tato "pauza" nam obom velmi prospela. Myslim, ze si teraz jeden druheho viac vazime a snazime sa veci riesit rozumne a zbytocne sa nehadat. Takze k svojmu pribehu mozem povedat asi tolko, ze to nakoniec vyriesil cas. A dakujem vsetkym za rady, ktore mi vtedy dost pomohli 
aj ja ti nieco napisem..raz davno je to asi rok alebo dva dozadu som sa oznamila s chlapom s ktorym som si perfektne rozumela..vsetjko bolofajn stretavali sme sa vse bolo fajn len sme sa stretavlai tajne..bolo mi to vsak jedno az prilis som bola ocarena..trvalo to polroka..konecne som navrhla aby sme niekam isli a on sa zacal vyhovarat na hluposti bolo mi to divne..nakoniec vysvitlo ze ma 5rokov priatelku...5 rokov..to je uz fu dost dlho-.--ospravedlnoval sa ..este polroka mi vypisoval ako ma lubi..a vies co s nim je teraz??v novembri sa ZENIL...POZVAL MA NA SVATBU
...ALE co ja,??mam perfektny vztah s ktorym som spokojna v ktorom sa nemusim bat ze o niekoho pridem..a tak je to mozno lepsie..vediet ze nech si kdekolvek si milovany ...

-
zuzkazuzka
VIP
Ja si aj tak myslim, ze ked je clovek spokojny vo svojom vztahu a so svojim partnerom si vzajomne veria, tak sa jednoducho neda ocarit niekym inym... Prave som tak nedavno rozmyslala, ze co by sa bolo stalo, keby som sa s tym mojim "druhym" stretla teraz, ked mam fungujuci vztah. Ci by medzi nami k niecomu doslo atd. No ale som si dost ista, ze by k nicomu nedoslo (myslim bozky). Jednoducho som si uvedomila, ze mam velke stastie, ze mam fungujuci vztah, v ktorom sa mame radi a nemam zapotreby si ho komplikovat niekym tretim a potom si to vycitat....
ja tiež ľúbim ale keď je pekná kočka , tak si určite pohľad nenechám ujsťINDIGOcorp. napísal:ja by som to nikdy nespravil proste nemozem ked niekoho lubim tak ho lubim a nepozerma na ine baby netrapia ma proste mam jednu co lubim a tym ej to pre mna uzavrete
súhlasím, tá nevera neprichádza do úvahy ani z mojej strany po 3 ročnom trvajúcom vzťahu , to by som si nikdy asi neodpustil , ako by som sa mohol pozrieť priateľke do očí , a ako by som ju zničil ...zuzkazuzka napísal:Ja si aj tak myslim, ze ked je clovek spokojny vo svojom vztahu a so svojim partnerom si vzajomne veria, tak sa jednoducho neda ocarit niekym inym...
Ale chcel som tým nadviazať na Teba
-
misokgb
King
Moj nazor je taky, ze nech jej to povie, ukonci to s nou... A je po vsetkom... Ak jej toto spravis, ze ju "podvedies" moze sa to obratit hocikedy a ty budes ta zla... Ja by som to urcite nerobil. Nikdy by ma nic take nenapadlo. A ak to neklape > hladam problem, preco nam to neklape, ak je tento problem nevyriesitelny tak rozist... A teraz... Dajme tomu, ze sa rozide s nou a zacne s tebou, nebudes mat obavu, ze teba tiez povedie, ked ho "onudis" ? No bal by som sa takeho "vztahu" ak sa to tak da nazvat. Ale nikdy by som nechcel byt ta zla strana vo vztahu... 
Ja som mohol dať jedine NIE lebo som nemal koho kedže somnou žiadna poriadne nechodila. Ale baby z môjho okolia by mohli poctivo zakliknúť druhé z hora. Ja keď som mal dočinenia s nejakými babami tak ma podviedli skôr ako somnou stihli chodiť. Niekedy bolo že na mieste kde sme randili my si našla niekoho a už odišla sním.
-
zuzkazuzka
VIP
pre vsetkych, ktori si neprecitali tuto temu kompletne: tak problem je uz vyrieseny, kedze som s dotycnym pred par mesiacmi ukoncila stretavanie. len na doplnenie - podla poslednych info, co som od neho mala, tak bol so svojou priatelkou rozideny uz niekolko tyzdnov... kazdopadne mi je momentalne dost jedno, co sa v jeho zivote deje a som rada, ze mne sa touto skusenostou vyriesila situacia