Aryan Angel napísal:Nazov Stavby, Tragikomix, Tazke Cinky......... lol tie nazvy trosku aj trapne by som povedal.. alebo si mam pustit nejaku Tazku cinku aby som to pochopil?
aha cize podla nazvu si pustas pesnicky.. takze ty musis mat strasne maly playlist skoro ziadny.. nuz ako napisalo oko tak tot moj nazor
Lúza + Drvivá Menšina (solo od samotnych rappaz...) = Názov Stavby
Moja Reč
H16
Kontrafakt = +Rytmus solo
Stanica Projekt
Guloš Potrok
Mater
Turbo T = Torula + Jedlee Wonder + niaky dj (uz neviem presne meno)
czech:
- Supercrooo + Dixxx + solovky a rappaz (SC a Dixxx stoja na rovnakych ludoch: James Cole + Hugo Toxxx (alebo najnovsie Hugo Haas) a djs Risto + Lucas
Indy a Wich (pricom to je v podstate skupina a su tam André + dj Wich a kedysi aj La4)
Pio Squad (kedysi davali pri rapu iny styl a teraz zmenili meno, uz neviem ako sa volali...)
a dalsie skupiny a mcs. aj ked cesi su dost slaby oproti nam aj v kvalite aj v kvantite, aj ked to supercrooo a ludia okolo toho dost posuvaju hore.. oni maju svoje stanice a casopisy, ale je im to hovno platne..
no a zahranicne nazvy uz nejdem pisat... toto som pisal iba domacich. a uznavam ze mame haluzne nazvy
Dead_Warrior napísal:Noo mozes ale dake starsie veci lebo Tazke Cinky su uz teraz Tragikomix po novom ale by som ti este odporucil Disharmoniu alebo dake skladbicky od Esenpe,Empirika,Hlasu Reality To su tiez zaujimave nazvy ked sa ti uz len o to jedna
No disharmonia urcite nie... je to take nic... to skor stary Nazov stavby, alebo Trosky