Ja som nemohol z toho videa na jeho stranke tak toto je fakt sila nj za niaky ten cas nebude uz bulvar ale kazdy si bude vybavovat svoje ucty cez internet cez taketo videa dobre som sa zasmial...
http://www.branomojsej.sk
sága pokračuje... už je tam nové video
a budú asi aj ďalšie, konečne im došlo, že si môžu vytvoriť aj vlastnú stránku a tam sa prezentovať
Na jednej strane kazdy na nich nadava, ale pritom cumite na najtrapnejsiu televiziu "Markiza" na Slovensku, aby ste ich mohli vidiet. Ja sa Vam cudujem.
Procko, Mojsejovci, Rozboril patria do
Nazov videa : Sarpo a Kusaj >> Moje psy
Popis videa : No koho zjedli tie psy ? KOHO ?
Citat : A tu mame psov Sarpaja a Kusaja, vidite ako pekne si pochutnavaju na pozostatkoch ... (5 sekundova pauza) ... jednej svine.
Lol ty vole Mojsejovci su vazne najprimitivnejsi ludia jakych poznam...a teraz sa aspon v telke ukazali ze jaki su sprosti ked tam setkych stupidne ohovarali...no najviac sa tesim ked bude v telke ta "slavna" tlacovka
allias napísal:Na jednej strane kazdy na nich nadava, ale pritom cumite na najtrapnejsiu televiziu "Markiza" na Slovensku, aby ste ich mohli vidiet. Ja sa Vam cudujem.
Procko, Mojsejovci, Rozboril patria do
plne suhlasim všetky tieto relacie a reality šow nemaju žiadu uroven moj nazor nepozeral by som to ani keby neviem čo a najviac ma vytača ked to pozera mama jedine čo si pozriem je na stv to sos ked si tam s tych debilov robia srandu
to je super stranka, hlavne ked sa potrebujem zasmiat. A uplne najlepsi je Bulo roka. Dal tam takych ludi, ktory si z neho robia srandu a snazi sa im to vratit (Dangl, Polnisova, Procko), ale ako pozeram diskusiu tak mu to nevyslo
swollo napísal:to je super stranka, hlavne ked sa potrebujem zasmiat. A uplne najlepsi je Bulo roka. Dal tam takych ludi, ktory si z neho robia srandu a snazi sa im to vratit (Dangl, Polnisova, Procko), ale ako pozeram diskusiu tak mu to nevyslo
LOL Tak dnes na JOJ-ke to nemalo chybu dobre som sa zabavil co vy? aj vy ste sa tak dobre bavili? To yb malo byt nominovane na oskara ta relacia resp ten diel