Hmmm, To budeš mať potom strach nielen z dievčat....
Ale v pohode, len ma tak srandičky berú.
Nikto neni tak skaredy aby on baby nestali. Ja tiez nemam super postavu, nemam xsicht jak model, nejsom buchac, nejsom ani normalny, som šílenec, ale nemozem povedat, zeby som baby odpudzoval. Ak nemas karamelove zuby, nesmrdis, a nejsi falosny retard, tak vzdy stoji o teba niaka baba. Len o tom mozno neviesMr.Henky napísal:valkir: Tak sorry no. Myslel som to ako srandu (aj keď, nehneval by som sa, keby to vyšlo).
energy00: Počuj, nie si môj zatajený brat?Ty kokso, veď ten tvôj problém je praktický totožný, ako ten môj. No lenže ty máš neodškriepiteľnú výhodu oproti mne: ty aspoň máš s kým kecať, o teba aspoň baby javia záujem. Na mňa by nezaštekal ani prašivé pes.
Kód: Vybrať všetko
Nikto neni tak skaredy aby on baby nestali. Ja tiez nemam super postavu, nemam xsicht jak model, nejsom buchac, nejsom ani normalny, som šílenec, ale nemozem povedat, zeby som baby odpudzoval. Ak nemas karamelove zuby, nesmrdis, a nejsi falosny retard, tak vzdy stoji o teba niaka baba. Len o tom mozno nevies
skus vystupit o dve zastavky skorMr.Henky napísal:Že by ste nepovedali, že sa nečiním![]()
V autobuse cestou do školy chodí jedna čaja, ktorá je... no, jednoducho 100%-ný môj typ. Vyzerá fantasticky. A dosť sa podobá na jednu našu angličtinárku. Jediný problém je v tom, že ten autobus je natrieskaný a ja vystupujem o dve zastávky neskôr. Méte nejaké nápady, ako... niečo? Čokoľvek?
1. čaja - Tento výraz "zbožňujem"Mr.Henky napísal:Že by ste nepovedali, že sa nečiním![]()
V autobuse cestou do školy chodí jedna čaja, ktorá je... no, jednoducho 100%-ný môj typ. Vyzerá fantasticky. A dosť sa podobá na jednu našu angličtinárku. Jediný problém je v tom, že ten autobus je natrieskaný a ja vystupujem o dve zastávky neskôr. Máte nejaké nápady, ako... niečo? Čokoľvek?
Tak potom neviem, čo riešiš, nájdi si takú, ktorá vystupuje na Tvojej zastávke.Mr.Henky napísal:Hmm, lenže tam niet voľného miesta, navyše chodí s kamarátkou a ja si z časových dôvodov nemôžem dovoliť vystúpiť o dve zastávky skôr.
Mr.Henky napísal:Tak ona vystupuje pri Obchodnej akadémii a ja pri Krajskom úrade.
1. Thak sorry no. Baba ti vyhovuje? Alebo dievča? Poprípade žena?ETieNne napísal:1. čaja - Tento výraz "zbožňujem" Twisted Evil
2. No , neviem teraz či Tvoj problém je v tom, že si na staršie, alebo či sa Ti páčia učiteľky, alebo učiteľské typy. No, keď píšeš, že vyzerá fantasticky, písal som Ti, aby si nerúbal príliš vysoko, lebo aj môžeš z veľkej výšky spadnúť.
Ja chodím na elektrotechnickú priemyslovku a jediné baby, čo tam sú (6), nie sú z toho istého sídliska. Ale ako nápad to nebolo zlé.ETieNne napísal:Tak potom neviem, čo riešiš, nájdi si takú, ktorá vystupuje na Tvojej zastávke.
Sú medzi sebou vzdialené asi 15 minút chôdzou. To jednoducho nemám šancu stihnúť, ani keby som sa rozkrájal.ETieNne napísal:Toto mi celkom nesedí ale dobre, Obchodná akadémia a krajský úrad, alebo si mýlim KÚ s niečím.
Moje ženské kontakty by sa dali spísať na jednu stranu papiera veľkosti A5.ETieNne napísal:Začni to riešiť v reálnejšej úrovni, buď budeš oslovovat kohokoľvek a kedykoľvek a akokoľvek, alebo jednoducho stavíš na väčšiu svoju istotu a pozbieraš všetky svoje ženské kontakty aby Ťa s niekým zoznámili.