Máte domáce zvieratko?
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Máte domáce zvieratko?
takato tema tu este nie je (alebo som ju aspon nenasiel) a pritom sa mi zda dost zaujimava. Tak mate najake domace zviera ?(pes,macka...atd)
-
Andi_Cibula
Addict
Mám brata...
Kedysi sme mali ale škrečka, volal sa Gino [Džino], kúpili sme si ho na jar 1999 a dožil sa úctyhodných 3+ rokov.
Bola s ním sranda, také milé zvieratko, mali sme ho v kovovej klietke a tá bola umiestnená do velkej krabice od Minolta kopírky a keď sme boli doma a on bol hore, tak sme ho nechali behávať.
Takto nám z dôsledku nepozornosti 6-krát zdrhol a pár hodín sme ho nemohli nájsť.
(Mal ostré zúbky, prehrýzol krabicu.)
Kedysi sme mali ale škrečka, volal sa Gino [Džino], kúpili sme si ho na jar 1999 a dožil sa úctyhodných 3+ rokov.
Bola s ním sranda, také milé zvieratko, mali sme ho v kovovej klietke a tá bola umiestnená do velkej krabice od Minolta kopírky a keď sme boli doma a on bol hore, tak sme ho nechali behávať.
Takto nám z dôsledku nepozornosti 6-krát zdrhol a pár hodín sme ho nemohli nájsť.
-
zuzkazuzka
VIP
-
JohnFrusciante
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
Ked som bol zasran, boli rybycky- pokapali, potom prisiel chameleon- rovnaky osud, ked mi skapal aj leguan, povedal som si, ze ebem ja cele zvieratka...
... a kupil psa svojej EX
Pokial sa chcete pochvalit, ze mate psa, vyuzite na to temu Mate psa?!
... a kupil psa svojej EX
Pokial sa chcete pochvalit, ze mate psa, vyuzite na to temu Mate psa?!