Jazdenie na biku v zime
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nezmrzla... ja chodievam pravidelne a mam oblecene v podstate to iste co v lete... cize termotriko windstoperova mikina kratasy... az na rukavice... cylkisticke ale na rozdiel od letnych nie su bezprstove...barbie napísal:asi by som zmrzla kebyze to skusim
mozno sa vam bude zdat ze som debil ze v kratasoch lietam v zime po horach ale ked si to vyskusate tak uvidite ze je to OVELA lepsie ako v dlhych nohaviciach... este lepsie su cyklisticke vajcorezy ale to ja na seba dobrovolne nikdy neobleciem
-
Pantagruel
Star
No pri takej zime ak je teraz je jazda na biku uplne v poho...ja sa skor bojim aby este vobec takedy tych -20 bolo. Vravi sa ze nieje nevhodne pocasie na bike iba nevhodne oblecenie...rukavice s membranov proti vetru a neprefukava bunda...rukavicky uz od 450 sk dostanete
A bunda no to mas od tych 4000
...pripadne som jazdil aj v rukavickazh za 10sk od cinana a na to som natiahol obycajne cyklisticke co nosim v lete. je v tom kosa ale nie taka ako na hole ruky...na tu teplotu okolo 8stupnov podla mna staci

no niesom isty...ine je osem stupnov ked ides peso a ine na biku...ked ides do kopca dobre nejdes rychlo a aj sa zahrejes...ale z kazdeho kopca musis naspat zjazdit...no a podla mna bez rukavic je to dost zima este ked si aj uvedomis ze potrebujes pribrzdit a pri tom potrebujes mat v rukach aj nejaky citJumperAL napísal:ked je 8 stupnov naco su ti rukavice???? ved to je este dost teplo...
zakladom vsetkeho je aby ta neprefuklo. ja ked jazdim v zime, tak si obliekam iba termo pradlo. dam si ribano, na to tricko z dlhym rukavom, a potom len vrstvy proti vetru, moira duo windfighter, na to este etapacku neprefuk bundu, na nu si dam len dres, lebo bunda je volna a leze mi na nervy ked to tak plapola. a som vysmiaty ako leco
vsetci pozeraju ze aky blazon a pritom som 10x lepsie obleceny ako oni.
vsetci pozeraju ze aky blazon a pritom som 10x lepsie obleceny ako oni.
-
alcatraz16
Medium Expert
Re: Jazdenie na biku v zime
Viem, že je to téma z pred pár rokov, ale i tak tu napíšem príspevok : keďže moja najväčšia záľúba je BIKE 
Minulú zimu som jazdievala keď sa dalo aj po snehu, daždi a pod.a bolo to super, keď som sa snažila robiť drifty, tak to bol iný adrenalín, no neužila som si to až ako som chcela,lebo som nechcela spadnúť, no teraz by som to už za ten zážitok urobila, veď u nás na hrádzi pomaly nikto nie je. ...
Včera 26.12 som bola po mesiaci na biku, kedže oco je už stále doma, nemohla som chodievať a ani zdravotný stav mi to nedovolil... tak som si len po dlhom čase chcela spomenúť aké to je krásne jazdiť, i keď už nie po snehu len po zamrznutom chodníku, pekne sa šmýkalo, minule som zletela ani neviem ako, ani nebol šmikľavý chodník, ale bola sranda, skontrolovala som bike a šla ďalej
Minulú zimu som jazdievala keď sa dalo aj po snehu, daždi a pod.a bolo to super, keď som sa snažila robiť drifty, tak to bol iný adrenalín, no neužila som si to až ako som chcela,lebo som nechcela spadnúť, no teraz by som to už za ten zážitok urobila, veď u nás na hrádzi pomaly nikto nie je. ...
Včera 26.12 som bola po mesiaci na biku, kedže oco je už stále doma, nemohla som chodievať a ani zdravotný stav mi to nedovolil... tak som si len po dlhom čase chcela spomenúť aké to je krásne jazdiť, i keď už nie po snehu len po zamrznutom chodníku, pekne sa šmýkalo, minule som zletela ani neviem ako, ani nebol šmikľavý chodník, ale bola sranda, skontrolovala som bike a šla ďalej
Cez zimu som nikdy nejazdil. Iba cez leto, no keď tu čítam vaše príspevky tak mám chuť zajtra vytiahnúť bike a ísť si zajazdiť do hôr. 
na mtbiker.sk su experti co nemaju problem ist cez vyse 20 cm snehu
ja som bol naposledy koncom novembra v horach, sneh este nebol ale poladovica a mraz uz ano