Synchronizacia Mailu
Synchronizacia Mailu
Zdravim mam notebook a desktop a potrebujem na oboch ten isty mail.
Existuje nejaka aplikacia ktora by mi synchronizovala maily. To znamena
Maily ktore by som odoslal z notebooku by som videl (po synchronizacii) aj na desktope. Prijate maily nepotrebujem tie si stiahnem aj x-krat zo serveru ale ako tam dostat ostatne. Mozny klienti su Outlook, Outlook Expres, Thunderbird. Pripadne ak poznate nejaky iny program navrhnite.
Existuje nejaka aplikacia ktora by mi synchronizovala maily. To znamena
Maily ktore by som odoslal z notebooku by som videl (po synchronizacii) aj na desktope. Prijate maily nepotrebujem tie si stiahnem aj x-krat zo serveru ale ako tam dostat ostatne. Mozny klienti su Outlook, Outlook Expres, Thunderbird. Pripadne ak poznate nejaky iny program navrhnite.
presne tak, uz som na podobny problem s mojim mailom narazil, osobne zlozky 5gb:) takze sme urobili s kolegom radikalny krok, komplet zaloha a ciste foldre.brm napísal:jj.. jediná nevýhoda je, že ak chceš spravovať väčšie množstvo emailov, potrebuješ aj veľkú emailovú schránku, aby sa Ti tam všetky pomestili.Ale možno by sa to dalo nejak vyriešiť.. archiváciou správ.
Smola nejak sme sa nepochopili.
Ja nepotrebujem mat na oboch pocitacoch len dorucene, ale aj odoslane maily. Teda v prvom rade odoslane maily.
Priklad napisem na adresu [email protected] mail z desktopu a odoslem ho
potom zapojim laptop do siete prebehne nejaka synchronizcia a mam ho aj v laptope.
Ja nepotrebujem mat na oboch pocitacoch len dorucene, ale aj odoslane maily. Teda v prvom rade odoslane maily.
Priklad napisem na adresu [email protected] mail z desktopu a odoslem ho
potom zapojim laptop do siete prebehne nejaka synchronizcia a mam ho aj v laptope.
Každá správa, ktorú pošleš cez IMAP, sa Ti uloži na serveri v odoslanej pošte. Skús prehľadať všetky priečinky na serveri, resp. pokukaj nastavenia mailového servera, či tam máš zaškrtnutú voľbu, že odoslanú poštu ukladať. Niektoré servery to majú defaultne vypnuté.
Kde máš mailovú schránku? ..niečo vlastné súkromné/firemné? Alebo verejný freemail napr. google.com, zoznam.sk, atlas.sk atď?
Kde máš mailovú schránku? ..niečo vlastné súkromné/firemné? Alebo verejný freemail napr. google.com, zoznam.sk, atlas.sk atď?
Prave riesim podobny problem so synchronizaciou emailov na dvoch pocitacoch.
Pouzivam IMAP, ktory mi v podstate vyhovuje, ale vadi mi na nom obmedzena kapacita a nutnost znovunacitavania emailov a celkovo pomala praca s emailami, hlavne ked ich je vela, kedze nie su ulozene lokalne.
Je nejake ine riesenie na synchronizaciu emailov?
Pouzivam IMAP, ktory mi v podstate vyhovuje, ale vadi mi na nom obmedzena kapacita a nutnost znovunacitavania emailov a celkovo pomala praca s emailami, hlavne ked ich je vela, kedze nie su ulozene lokalne.
Je nejake ine riesenie na synchronizaciu emailov?