Pomoc! Nemám sebavedomie... :-(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
junior3
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc! Nemám sebavedomie... :-(

Príspevok od používateľa junior3 »

Názov témy hovorí za všetko... Jednoducho ked sa snazim ziskat nejake dievca, tak hned na zaciatku to vzdam! Je to hrozne... Prosim nejak mi poradte.... Dakujem...

:cry: :cry: :cry:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Myslim si, ze tato tema je celkom podobna, mozno si tam daco najdes aj ty.

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=64706&start=0
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nevim, ja som to uz pred tym precital a mne sa to nezda... Ja nemam strach, ani stres pred babami ani nic, ale jednoducho ked mam zaujem o babu, hned si vravim: "A naco sa snazit ked ma hned od*ebe..." ... Tak je...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak si jednoducho povec ze to dotiahnes do konca,ze nemas co stratit.spracujes si ju vyskusas s nou chodit.ked ta od*ebe tak fajn.nic sa nedeje
//mozem sa spytat kolik mas rokov??
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chlape ty si na tom este dobre, lebo vies v com je tvoj problem. Ta ksi jednoducho povedz - skusim to, ak to nevyde, aj zajtra je den a na zemi je este vela dievcat. Kazdy den ti prinesie nieco ine, kazdy den stretavas mnoho ludi...odporucam inak qark
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jasne, pokusim sa to dotiahnut do konca, ale stale mam take obavy, no a ked ma od*ebe, nemam co stratit, aspon sa poucim... a preco ze ci sa mozes spytat? Jasne, ved to nie je tajomstvo... Mam 15 rokov...

:wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tak rozdohne je lepsie byt priamo odje*any ako sa dlho zozierat neistotou... rozhodne to treba risknut... ak chces nabrat na sebavedomi tak podla mna by ti k tomu pomohlo keby si obcas skusil trosku poflirtovat s nejakymi znamymi/kamaratkami a tak... to sa potom clovek citi tak sebaistejsie a vsetko ide lepsie... hlavne sa neboj kecat s dievcatami, ony nehryzu.... :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

all

Príspevok od používateľa Lúšťa »

vies chyba je mozno prave v tom ze ty sa a ni nechces pokusit ist dalej... nehanbi sa ... nemas dovod povedz si tak co by si dosiahol v zivote keby si sa bval alebo to vzdal vsetko este len na zaciatku... sak ale casom nato prides sam... neboj sa nicoho baby nehryzu..ale davaj si pzoor na ZMIJE... :lol: ... neboj sa a chod do toho co chces...a ak budes dake dievca velmi lubit..skus to bud to vyjde alebo nie... niz medzi tym..ako mi raz povedal super clovek : je ano alebo nie je 0 alebo 1 nieje nic medzi tym ... bud ta odbije alebo sa zacne daco rysovat... :P
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak uvidíme, ako sa to bude vyvýjať, keď vravíte... Pokúsim sa, nemám čo stratiť a predsa báb je dosť... Ale predsa je menší problém... Ja som taký tvrdohlavý, že ja keď už to dievca lubim a chcem ju, tak idem stale po nej a zakazdym ma od*ebe a preto som stratil sebvedomie...

:lol:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

junior3 napísal:Tak uvidíme, ako sa to bude vyvýjať, keď vravíte... Pokúsim sa, nemám čo stratiť a predsa báb je dosť... Ale predsa je menší problém... Ja som taký tvrdohlavý, že ja keď už to dievca lubim a chcem ju, tak idem stale po nej a zakazdym ma od*ebe a preto som stratil sebvedomie...

:lol:
vies mozno si ta to dievca nezasluzi ked ta od*ebe je lepsie ked ti to povie na rovinu ako keby si s tebou zacala a ptoom ti povedala ze to bolo len take NEZAVEZNE... ale kazda je ina takze mas na vyber :D ... koli jednej babe sa ti nemusi zrutit svet ale ak ju milujes a ona ta ma rada nevahaj a dako si ju pomaly ziskavaj nedaj as odradit :!:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

junior3 napísal:Jasne, pokusim sa to dotiahnut do konca, ale stale mam take obavy, no a ked ma od*ebe, nemam co stratit, aspon sa poucim... a preco ze ci sa mozes spytat? Jasne, ved to nie je tajomstvo... Mam 15 rokov...

:wink:
Jo kámo,som v tvojom veku aj z toho istého mesta,potom sa môžme dohodnúť a riešiť holky spolu :lol: Ale na druhej strane,ja sa bojím toho,že budem s holkou ďalšie 4 roky a potom to skončí a zistím,že to bola iba strata času,takže ja si teraz užívam a o 3 roky začnem trochu inak....
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Baxxter99 napísal:Jo kámo,som v tvojom veku aj z toho istého mesta,potom sa môžme dohodnúť a riešiť holky spolu :lol: Ale na druhej strane,ja sa bojím toho,že budem s holkou ďalšie 4 roky a potom to skončí a zistím,že to bola iba strata času,takže ja si teraz užívam a o 3 roky začnem trochu inak....
trocha inak? to je? ... :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MicHo napísal:trocha inak? to je? ... :)
asi sa pokusi o vazny vztah.zatial si uziva
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Pozri sa,,,nehladaj nasilu holku,,ak chces vaznejsi vztah a nielen pobavenie na polroka,,,tak to nehladaj,,ono si to najde teba,,,,uvidis raz stretnes holku na ktoru ked sa pozries,,tak uvidis ze to je ta prava,,, nehladaj to,, ono si to najde teba! :wink:
Momo46
Professional
Professional

Re: all

Príspevok od používateľa Momo46 »

midnight_man napísal:Pozri sa,,,nehladaj nasilu holku,,ak chces vaznejsi vztah a nielen pobavenie na polroka,,,tak to nehladaj,,ono si to najde teba,,,,uvidis raz stretnes holku na ktoru ked sa pozries,,tak uvidis ze to je ta prava,,, nehladaj to,, ono si to najde teba! :wink:
Velku pravdu si teraz povedal :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

smetiar007 napísal:Velku pravdu si teraz povedal :wink:
skusenosti,, :wink:
Momo46
Professional
Professional