mimkorn napísal:ŽÁNER
Hej píšem fantasy.
ERAGON
To ako VAZNE mal len 15??? Do KELU! Ta to je sila! Sak to sa neda napisat take daco jak on napisal ty kokso... Ta ja mam tiezu 15 a tuho premyslam nad takymi somarinami co by on mal hotove za 5 minut.. Wow ta to som nevedel ze on taky mlady je...
UKÁŽKA - jamess
Mno ukážku by som hádam aj mohol... Keď ja mám hrozný strach dávať veci na internet, na ktorých mi záleží... Ale ukážka je v pohode to sa môže. Lenže ja moc ukážky nežerem... Moje dielo jednotka je stavané tak, že vzrušenie a napätie je podmienené viacerými informáciami, ktoré sa zračnu rapídne meniť. Som ten tym autora, ktorí vydrbuje s čitateľom. Robí nečakané ťahy. Nie tak, že toto vyplýva z toho a ta sa to stane, ale to z toho vyplýva a práve preto sa to just nestane. Dúfam, že ste pochopili tú vetu bo som ju debilne napísal. A teda, pošlem Ti možno aj celú knihu, no nie hneď. Daj mi prosím Tvoj mail, alebo ICQ číslo a môžeme sa porozprávať.
PREDÁVANIE
Vydanie knihy však niečo stojí nie? Teda ja neviem celkom, ako to funguje. Keď chce človek niečo vydať, dá sa to aj tak, že si nič nezaplatím? Teda samozrejme, že sa to musí vydavateľovi najskôr zapáčiť, ale predsa, aj tak sú tam nejaké poplatky nie? A druhá vec... Jeden z mojich rodičov má pociť, že o vydaní, by som nemal rozmýšľať, ale je to relatívne, lebo môj tatik nie je na fantasy a všetci, čo na fantasy sú a čítali to, mi to pochválili a dvaja navrhli vydanie... Mám v hlave z toho všetkého chaos teraz.
NEBEZPEČENSTVO VÝMYSLOV
Teda myslel som toto. Dajme tomu, že ma napadne, že by som do deja mohol niekde zakomponovať niečo takéto. Jeden z hrdinov zachráni nejaké zviera, ktoré sa mu stane potom spoločníkom (to som povedal teraz totálnu somarinu, ale príklad). No a zakomponujem to tam niekam. Ponapadá ma taká veľká kopa haluzí. A oni sa postupne pridávajú, až je z toho nakoniec totálny chaos. Prirovnával som to ku krásnej babe, ktorú kreň hrozne veľmi naobliekaš na tisíc vrstiev, tak neuvidíš jej nádhernú tvár a vynikajúce krivky.
HLAVNÁ DEJOVÁ LÍNIA
Máš pravdu. V ten jeden deň, čo som zbúchal, to mi nestačilo. Ani nie tak nestačilo, ale hlavou mi bežalo niečo a okamžite som zistil, že sa to tam fest hodí a že toto tam napríklad nemusí byť. Tak, ako si vravel.
ČAS
To ako myslíč vážne s tým 4 hodinami 3 krát do týždňa? Ja mam strašne nabitý život teraz, keď som na gympli, aj keď... teraz jak nad tým premýšľam, tak asi naozaj cez víkend s viem nájsť čas a občas sa nájde aj voľnejší deň... Je dôležité, aby to bolo nejako často? Kvôli tomu, že by som na písaní nezanevrel? No to máš pravdu... V jednotke som mal polročnú pauzu písania... Bo som si nenašiel čas...až potom som sa ku nej vrátil.
Za podporu úprimná vďaka