Live For Speed -Drifty-
Live For Speed -Drifty-
Chcel by som sa spytat nejakych ludi ktory to hraju ci aj smykaju a hlavne jak smykaju pretoze mne to jeko zatial nejde-neviem na to prist sam........
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ak mas klavesnicu tak ti to dvakrat dobre nepojde, skus mysou alebo volantom
volant je najlepsi na tuto hru, potom uz len ponadstavuj podvozok, s diferakmi sa vyhraj, tam su najvacsie rozdiely, ja jazdin na uzavretom ale to je onicom, na rovinke mi lieta moc zadok, poskusaj nejake nadstavenia samosvorov a uvidis co ti bude najviac vyhovovat
vsetko je to o skusani a treningu
volant je najlepsi na tuto hru, potom uz len ponadstavuj podvozok, s diferakmi sa vyhraj, tam su najvacsie rozdiely, ja jazdin na uzavretom ale to je onicom, na rovinke mi lieta moc zadok, poskusaj nejake nadstavenia samosvorov a uvidis co ti bude najviac vyhovovat
akoze ja to poznam uz dlho aj hrajem ale iba normal zavody.....mam volantTripmaster napísal:no ak mas klavesnicu tak ti to dvakrat dobre nepojde, skus mysou alebo volantom