odišlí disk a data na ňom
-
JAnci3D
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
odišlí disk a data na ňom
tak pred pár dňami mi odišiel disk aj keď dosť zaujímavým spôsombom . . bios ho rozozná a aj sa začne načítavať windows . klasická boot obrazovka a ešte počas toho preblikne klasická chybná modrá obrazovaka a reštartuje PC . . . skúšal som aj preinštalovať windows ale dostal som sa tiež len po " ak súhlasite s požiadavkami stlačte F8" alebo tak nejako a potom zasa modrá obrazovka a restart . . kamarátovi ho vôbec nenašlo . . . no ale vecou môjho problému je asi to že chcem tie DATAAAAAAAAAA . . mám tam animáciu v maxa ktorú som robil asi jeden celý (len čisto animovaô) deň a nieje dokončená - - - a znova to robiť by nebolo nič moc . . no a kopu ďalších vecí . . .
neviete či pri reklamácii nieje ničo také ako žeby ti tie data nejako zachránili a dali na nový disk pokiaľ to reklamujú alebo ako?? platne niesu poškodené tak data tam musia byť . . PLS HELP
neviete či pri reklamácii nieje ničo také ako žeby ti tie data nejako zachránili a dali na nový disk pokiaľ to reklamujú alebo ako?? platne niesu poškodené tak data tam musia byť . . PLS HELP
Záchrana dát z poškodeného disku je dosť drahá, takže pochybujem že ti to pri reklamácii urobia (pravdepodobne ručia iba za škody do ceny disku).
Vyskúšaj nejaký Linux (napr. nejaké LiveCD). Ten nepoužíva bios na zisťovanie disku, ale pokiaľ viem aj WinXP si disky zistí sám. To že disk nenájde bios by teda nemal byť problém. Ak ten disk nenájde ani WinXP, poprípade Linux, to už je problém
Vyskúšaj nejaký Linux (napr. nejaké LiveCD). Ten nepoužíva bios na zisťovanie disku, ale pokiaľ viem aj WinXP si disky zistí sám. To že disk nenájde bios by teda nemal byť problém. Ak ten disk nenájde ani WinXP, poprípade Linux, to už je problém
-
JAnci3D
Medium Star
ale mne ho nájde bios aj bootuje z neho to som hore písal . . hej a ešte som zabudol spomenúť že teraz mám starý P-ATA disk a z toho mi ide win normálne . . ale aj keď k nemu len zapojím ten SATA2 tak mi spraví to isté pri bootovaní WIN reštartuje . . a to z neho ani nebootuje. . . ja nerozumiem . . .
-
JAnci3D
Medium Star
no hej skúšal ho kamarát doma ale ona mi iba SATA radiče a nešiel mu . . . disk je SATA 2miro2004 napísal:vyber disk z PC daj ho do ineho pc a skopiruj data a mozno ze je len poskodeny win ked das reinstalaciu a ked je v zlom stave XP cko tak ho neopravi treba zmazat a na novona diskoch odchadza nulty sektor to sa stalo aj mne to disk proste nenabootuje ale tebe ide chybu by som hladal inde