VYCITKY, PRECO???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

jedine co mozes urobit je to ze sa s nim vazne,,ale fakt brutalne vazne porozpravas!!!!!!!!!!!!!!!! a nech neslubuje ako slubotechna ze hej hej prestanem,,,ak mate vztah,,,a miluje ta tak prestane!!!... uvidis,,len to chce debatu,,a vaznu debatu
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Hej hej hej, kto tu čo písal o rozchodoch? Lepšie riešenie nie je? Príde problém rozídem sa? Prečo? Pretože som zbabelec a pred všetkým zutekám?

Valkira takto. Povedz tomu svojmu nemehlu, že Teba to čo sa stalo strašne mrzí a že si to vyčítaš. A tým že to ON spomína, veľmi ti ubližuje a dostáva ťa do nepríjemnžch situácii, čo je nakoniec aj pravda.
A ty Valkir, nebuď kkt, pred chvíľou si tu plakal že ti dievča odišlo a teraz čo? Stalo sa, neodstane sa. Viem že zabudnúť nezabudneš, ale odpustiť by si konečne mohol, nezdá sa ti? Jeden a pol roka je dosť dlhý čas na rozmýšľanie. Celý život jej to chceš kričať? Tak to si ju mal vtedy opustiť, ale ty si s ňou ostal aj napriek tomu čo sa stalo.
Niežeby si bol rád že ste spolu, ale nie, ty budeš vykrikovať záležitosti dávno uzavreté.
Keď ťa Valkira nechá až potom pochopíš aký gigantický si bol kkt za to čo si jej vykrikoval.
midnight_man
Guru
Guru

all

eritrocit napísal:Hej hej hej, kto tu čo písal o rozchodoch? Lepšie riešenie nie je? Príde problém rozídem sa? Prečo? Pretože som zbabelec a pred všetkým zutekám?
Moja rec,,problemi treba riesit!!! a nie utekat! :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Valkir jedno ponaucenie ... NECHLASTAJ ... alebo aspon z mierov .... lebo vsetko sa to stalo kvoli tomu ze zi bol naje*** a si jej povedal par veci kvoli ktorym vtedy odisla ...
A vy co radite rozchod ako chlapci vydno ze ste nezazili dlhsi vztah ako 1-2roky ... v takom pripade povedat rozchod je ta najvacsia hovadina co mozes spravit ...
Hej hej hej, kto tu čo písal o rozchodoch? Lepšie riešenie nie je? Príde problém rozídem sa? Prečo? Pretože som zbabelec a pred všetkým zutekám?
eritrocit ... za toto mas velke +
Zeny su poklad ktory si treba vazit (cest vynimkam :wink: )
A ne do nej hustit jak do plysoveho macika ...
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:Zeny su poklad ktory si treba vazit (cest vynimkam)
Ano presne!!! treba si vazit,,. hh az na tie vynimky
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

A co tak tento pohlad : Po pol rocnom vztahu ta holka podvedie. Co to je polrok ? Ved to by mala byt este velka laska, nemohol tam byt este stereotyp. Neviem si potom predtavit pri dlhorocnom vztahu ako sa zachova.

Toho typka to zrejme zasiahlo ak mu to este stale beha po rozume. A poviem vam uplne mu rozumiem.
midnight_man
Guru
Guru

all

hornblower napísal:A co tak tento pohlad : Po pol rocnom vztahu ta holka podvedie. Co to je polrok ? Ved to by mala byt este velka laska, nemohol tam byt este stereotyp. Neviem si potom predtavit pri dlhorocnom vztahu ako sa zachova.

Toho typka to zrejme zasiahlo ak mu to este stale beha po rozume. A poviem vam uplne mu rozumiem.
no pozri sa,,sama povedala ze to len tak,,,neviem mozno mala vypite,,ale sak to nieje ospravedlnenie viem,,ale tak povedala uz svoje k tomu,,ja ju nepoznam,,ani jeho nemozem hodnotit,,ani nikdo iny,,ale nieje podviest ako podviest,,,bozkavanie to je to najmenej co sa moze stat,,,, ale rozchodom by som to urcite neriesil,,to by ste neskot lutovali!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Chapem valkiru aj valkira...

Valkira za chyby sa plati, musis pochopit, ze keby on sa bozkaval s inou tiez by ta to len tak nepreslo, a v niektorych situaciach by si to asi tiez vytiahla...

Valkir, ale ked sa zmenila a ty si jej uz odpustil, netreba to uz viac rozoberat, vidis ze to nerobi dobre...

no neviem, nevidim do toho hlbsie, ale tak sa mi to javi :)
midnight_man
Guru
Guru

all

ako tu spominal tuto kolega,,nikdo do toho nevidi,,a mi s tym moc neurobime,,je to len na vas :wink: dufam ze si to vyriesite :-)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

smetiar007 napísal:Ja by som sa tiez rozisiel s babou ktora ma podviedla
si si istý ja som to tvrdil tiež ale už sa mi to stalo že ma frajerka podvádzala(na začiatku ked sme spolu začali chodiť) a ja som jej dal ete 1 šancu bo šance sa majú dávať... tiež ma to riadne štvalo aj teraz ete ale nevykrikujem jej to.... stalo sa a už sa to nedá vratiť s5
....JA ODPÚŠŤAM, ALE NEZABÚDAM....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak asi si nieje tebou isty, mozno si az tak neveri. ale odpustat treba, to je to najlahsie co mozte spravit. a ked uz ma nejaky problem tak nech si zakusne do jazyka. ja som odpustil x-krat a nikdy som to nelutoval. stava sa. aj mne sa moze stat. dajte si par dni pauzu, ziaden kontakt a uvidite ze vam na sebe ete zalezi a mozno si aj uvedomi ze to nema cenu pilit konar pod sebou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Valkira, raz som so "švagrom" išiel po pálenku pešo do vedľajšej dediny. Odišiel som vtedy na chvíľku od svojej priateľky. A ako sme tak s kamarátmi kráčali už späť, hovorím, joj, už sa teším keď budem s Luckou. A on mi vtedy povedal:,, Znaš bratu, dakedy mušiš isc het od ženy i jak nemušiš, žeby by ci prišlo do rozuma jak ci chyby a jak ju maš rad." //to je jej brat.
Pre západniarov preložím:,, Vieš bratku, niekedy musíš od dievčaťa odísť aj vtedy keď nemusíš, aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju máš rád."
A čo tým chcem povedať tebe? Asi ste spolu príliš veľa, takže máte priestor na hádky. Skúste sa menej stretávať. Budete si vzácnejší.

//to že sme šli po pálenku malo dôvod, švagor mal narodeniny, tak sme šli po fľašku ktorú som zabudol doma.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Vychodňare najmudrejši ľudze na švece.
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
Ono sa moc zle radí ak človek počuje jednostrannú verziu, ale aby som to upresnil: Spomínané výčitky neplynú z toho, čo sa stalo ale skôr z toho, že mi po všetkom tom dokáže priateľka klamať rovno do očí a to bez mihnutia oka, hocikedy a v hocičom. pre mňa NEPOCHOPITELNÉ !!!
Ba dokonca mi bude vyčítať prečo jej neverím, veď už ma rok nepodviedla !!!! no klobúk dole .A pri tom jej už 2,5 roka tlačím do hlavy, že to čo najviac neznesiem je klamstvo.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

kokso...jak to zu citam nachadzam v tom presne to iste co sa stalo mne a mojmu priatelovi...len my sme boli vtedy rozideni a ja som sa bozkavala s kamosom..a stalo sa to 2x a zakazdym sme boli rozideni...a priatel mi odpustil...dokazal to!zaco mu velmi dakujem a velmi ho milujem..a preco som sa s nimi bozkavala?? nie ze stereotyp ale z trucu! aby som mu nervy urobila!a 1x som mu to nechcela povedat dozvedel sa to z mojich sms a 2x som mu to chcela povedat no bala som sa a aj tak sa to vzdy dozvedel! a tuto chybu uz nikdy nezopakujem! sak mam jeho tak naco sa bozkavat s inymi? uz nikdy to neurobim lebo uz mu nechcem nikdy nicim ublizit...ved ma miluje a ja jeho tiez!
a k teme: v klude sa o tom porozpravajte a hlavne na seba nekricte a nehadajte sa...verte tomu ze sa da porozpravat aj bez toho! a poviem vam uzmierovanie je na tom najlepsie :smt050
schw33k
Guru
Guru

Re: VYCITKY, PRECO???

Príspevok od používateľa schw33k »

Valkíra napísal:ahoj vsetci neviem ako mam dalej pokracovat ide o to ze mam 2,5 rocny vztah asi pred 1,5 som ho poviedla (nespala so s nim iba sme sa bozkavali)
Podľa mňa má strach, že mu to spravíš aj do budúcna , inými slovami neverí Ti
Valkíra napísal:ano aj to som skusala vravela som ze tyzden nic a potom zas fakt nviem co mam robit ale velmi ma tym trapi uz sa preto naplakala dost a uz viac nechcem je vam take tazke odpustat???
predtým ako ti ten druhý strčil jazyk do hrdla ťa to nenapadlo ?
Shark NX napísal:Zeny su poklad ktory si treba vazit (cest vynimkam :wink: )
presne tak , ženy sú poklad , ale nie žumpy , ktoré sa ocuciavajú s druhými ...

sry za hrubosť , ale stať sa to mne , tak milému hlavo otrhnem a Teba opľujem :D
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

povedz mu, že keď ti už nedokáže veriť tak sa musíte rozísť
(zahrám sa na Béďa hi) povedz nu to s veľkým snútkom a nešťastným výrazom v tváry. že to už takto ďalej nevládzeš. Kludne plač a aj odíď od neho a vydrž bez neho, ech príde po teba - chceš predsa dosiahnúť aby prestal
keď nepomôže láska treba zapojiť rozum
-jo chybu si spravila - no sme ludia
ak ti nedokáže stále odpustiť a nechať to zapadnúť prachom časom sa rozídete
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skerka napísal:kokso...jak to zu citam nachadzam v tom presne to iste co sa stalo mne a mojmu priatelovi...len my sme boli vtedy rozideni a ja som sa bozkavala s kamosom..a stalo sa to 2x a zakazdym sme boli rozideni...a priatel mi odpustil...dokazal to!zaco mu velmi dakujem a velmi ho milujem..a preco som sa s nimi bozkavala?? nie ze stereotyp ale z trucu! aby som mu nervy urobila!a 1x som mu to nechcela povedat dozvedel sa to z mojich sms a 2x som mu to chcela povedat no bala som sa a aj tak sa to vzdy dozvedel! a tuto chybu uz nikdy nezopakujem! sak mam jeho tak naco sa bozkavat s inymi? uz nikdy to neurobim lebo uz mu nechcem nikdy nicim ublizit...ved ma miluje a ja jeho tiez!
a k teme: v klude sa o tom porozpravajte a hlavne na seba nekricte a nehadajte sa...verte tomu ze sa da porozpravat aj bez toho! a poviem vam uzmierovanie je na tom najlepsie :smt050
No ty môžeš ďakovať Bohu,že máš takého priatela.
Mne by si to z trucu spravila len 1x!!!
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

tiny napísal:povedz mu, že keď ti už nedokáže veriť tak sa musíte rozísť
(zahrám sa na Béďa hi) povedz nu to s veľkým snútkom a nešťastným výrazom v tváry. že to už takto ďalej nevládzeš. Kludne plač a aj odíď od neho a vydrž bez neho, ech príde po teba - chceš predsa dosiahnúť aby prestal
keď nepomôže láska treba zapojiť rozum

jo chybu si spravila - no sme ludia
ak ti nedokáže stále odpustiť a nechať to zapadnúť prachom časom sa rozídete
No ty si kámo dobrý teda - to ti poviem .
Moje výčitky vyplývajú z toho, že mi vie dosť klamať a ja to nenávidím. No a niekto jej tu poradí vyriešiť to klamstvom a slizkou pretvárkou, fúúú . - no dobre.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pocuvajte valkirovci, nemate vy problem v komunikacii, kedze vlastne problemy riesite cez internetove forum? co tak si otvorit flasu vina a sa normalne porozpravat niekde v sukromi? lebo takto som to esce nevidel.
Napísať odpoveď