WAP
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
WAP
caute... potreboval by som nejake wap stranky kde si mozem do mobilu zadaa stiahnut nejake tie melodie a tak no... chapete, ma vsak ??? aaa wapstranky.cz nepripadaju v uvahe, lebo za jednu zvucku chcu 40 sk a ja im nasram na taku zvucku... dikes a napiste daco... dik cawte
-
peterkozel
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
tu je celkom dobrý výber pre tých čo si chcú stiahnúť a poslať cez BT/IrDA
ty si tam tiež vyber, a v status bare ti ukáže priamu cestu k tej melodii tak to naťukaj do mobilu
ty si tam tiež vyber, a v status bare ti ukáže priamu cestu k tej melodii tak to naťukaj do mobilu
Neviem, kto tu mudruje.spesko napísal:mam najradsej take mudre reci... asize by som to spravil keby NOKIA 6610i mala bluetooth !!!
nepotrebujem mudre reci, potrebujem poradit tie wap stranky...
A ako pisal chrono: sprav si wap stranku.. vlastne nemusis mat na to ani verejnu ip. Osobne mam vyskusane, ze wap stranky funguju aj na free web hostingoch (testovane na webpark.sk). Takze staci ti nahodit mid na web a v mobile len nahodit stranku odkazujucu na dany mid.
A este by som ti chcel povedat: V buducnosti reaguj trosku s mierou na ludi, ktori ti chcu na fore pomoct. Pretoze tym tvojim prispevkom si ma trosku nahneval. Nie zeby si bol rad, ze ti niekto odpise, ale ty sa mu "takto" odvdacis.
-
spesko
Expert
nie mna nasralo to, ze si ma vlastne podcenil... jak keby si s debilom pisal... ale inak sa OSPRAVEDLNUJEM... a inac uz som nasial dikes aj tak, mozete lock... ale ked tak nejake aspon pridamppt napísal:Neviem, kto tu mudruje.Mal si sa inac vyjadrit..
A ako pisal chrono: sprav si wap stranku.. vlastne nemusis mat na to ani verejnu ip. Osobne mam vyskusane, ze wap stranky funguju aj na free web hostingoch (testovane na webpark.sk). Takze staci ti nahodit mid na web a v mobile len nahodit stranku odkazujucu na dany mid.
A este by som ti chcel povedat: V buducnosti reaguj trosku s mierou na ludi, ktori ti chcu na fore pomoct. Pretoze tym tvojim prispevkom si ma trosku nahneval. Nie zeby si bol rad, ze ti niekto odpise, ale ty sa mu "takto" odvdacis.
wap.dzinko.sk
wap.redboss.cz
-
audiotrack
VIP
Skús http://wap.wlist.cz a tam "Katalóg osobních stránek".
ja to poviem asi takto nie je ziadna stranka kde ti daju melodie zadarmo a ked je tak ti na nu odkaz nemozu dat sem pretoze to je warez pretoze asi na melodie sa vztahuju autorske prava ... cize jedina moznost je najst si nejaky hosting kde si mozes zriadit vlastnu wap stranku a potahat z netu nejake melodie potom hodit na vlastnu wap a odtial stiahnut