Pocuj chlape,tazko sa mi cituju prispevky,pisem z telefonu,ale ty si sa pytal,ze co ma slovensko spolocne s Eragonom.nepisal si nic o tom,ze vies ze bol u nas natacany a uz vobec nie o tom,ze chces o tom najst nejake clanky,pisal si len to,ze ked zadas do googlu,tak ti nic nenajde.Ja nie som Sybila aby som vedel co presne chces,tak som ti odpovedal na otazku,ze co ma sr spolocne s E.tak bud to druhy krat formuluj inak,alebo nekydaj.A iba tak mimochodom,ked si precitas recenziu,tak tam som doslova napisal,ze zadajte slovakia+eragon.A skus to hned teraz vygooglit to spojenie a COZE JE VYSLEDKOM HLADANIA??hned druhy odkaz je spominany clanok z Guardianu.Takze ma neprud a vyskusaj.Neviem ako si hladal cez ten google ale taketo prispevky ma dokazu nahriat riadne.Bobr napísal:Radsej nepsi nic ako kraviny ja som na tomto fore denne a ten link nesiel hned na druhy den... takze asi tak... a preto som sa slusne spytal ze kto by o tom este nieco vedel som myslel nejake clanky lebo google to nevie najst resp neviem to tam spravne zadat...
ERAGON - Movie
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
aquafresh1
Star
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je pravda a vzdy to tak bude. knihu precitis inak a do filmu sa ti ani nezmesti kazdy detail... necital som knihu co ma mrzi, no ked uz vidim film do knihy sa mi vlemi nechce, kedze uz viem ako co bude...RoC.k napísal:kniha bola uplne super a firm bol uplne na p*** , este som nevidel film kde by tak hlboko zmenili pribeh oproti knihe , no proste knihy su vzdy lepsie
no s filmom a knihou to tak bolo, je a aj bude...
film je pre lenivych ako ja