Celeron 2600 + LG 710PH

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
barney
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Celeron 2600 + LG 710PH

Príspevok od používateľa barney »

ze probleeeem :cry: :cry:

mal som nainstalovany XP CZ Pro so service packom 1 nahral som tam potom service pack2, a blbol mi pocitac ked som nieco robil tak mi blikol, monitor cca v intervale 5 minut, na polsekundy. tak som si myslel ze ked nahram XP s integrovany SP2 tak to pojde, OMYL blikalo tiez tak som to sformatoval dal XP so SP1

monitor - LG Flatron ez T710PH - 17" pozivam frekveniu 1152x854 85 Hz skusal som aj nizzsiu frekvenciu, nizzsie rozlisenie je onicom, ovladace na graficku NVIDIA 5200 su OK, mal som aj spravne ovladace na monitor, aj sm skusal PLUG and PLAY Monitor, a nic n kombinoval som to vcera do tretej rana a nic..., mozno by bolo dobre vyskusat zapnut iny monitor ked mi to blika ze ci je to v monitore... ale druhy hold nemam

neviete cim to moze byt???

dik
barney
Medium Expert
Medium Expert

tak som isiel krok za krokom. dal som nove XP doinstaloval SP1, zatial bez problemov az dovtedy kym som nenainstaloval ovladace na maticnu dosku MATSONIC 9087c, otvtedy zase blik blik, vzskusam stiahnut najnovsie ovladace, ked to nepojde tak nebudem instalovat ziadne ovladace na MB, ziadny SP2/mozno tam boli nove ovladace na MB/ ale zase ked nenaistalujem drivre na MB tak mam USB1 ked naistalujem ovladace tak mam USB2 tazka dilema...
barney
Medium Expert
Medium Expert

DIGIPRO

myslite ze keby som upgradeol BIOS pomohlo by mi to?? ako sa upgraduje BIOS viete mi poradit???

diky

//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2008, 17:31 )
neviete mi poradit este som ten problem stale neviriesil, prave som si dal WINXP SP3 naistaloval drivre na chipset, nvidiu a zvukovku vstko najnovsie ovladace, uz neviem co preinstalovat, a na syzteme s SP1 sa neda robit nove applikacie vyzdajuju min SP2, tak to musim doriesit s tym blikanim, mi to lezie na nerv...

dakujem
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

chyba bude na doske sam si povedal že do inštalacii driverov na dosku to šlo všetko bez problemov...budem tam pravdepodobne chybná komunikácia medzi doskou a grafikou... bolo by skusiť napojiť aj iný monitor... a inu grafiku pre uistenie sa či je to tak...
barney
Medium Expert
Medium Expert

neviem ale doskou to asi nebude, akby to bolo doskou sa mi to restartne a nie iba blikne a mozem pokracovat dalej, uvidim skusim iny monitot resp. inu GK

//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2008, 15:50 )
zaujimave dal som inu graficku kartu 64 MB geforce 5200 IDE a teraz to neblika, takze to bolo grafickou kartou, ale nechapem preco mi ta stara graficvka s SP1 fungovala bez problemov, skusim este inu AGP graficku
Napísať odpoveď