Please, poradte mi, aky je medzi nimi rozdiel, pri tom su na vlas rovnake ale ceny su rozdielne(ja som nasiel rozdiel jedine v nazvoch) a ktoru si vybrat:
dakujem za radu, ale nevies mi naozaj povedat, ze preco je medzi tymi dvoma taky cenovy rozdiel, pricom L su obidve, len nazvy maju ine:
H12L Light Scribe Bulk / H12L Light Scribe Retail?????????
jj.. takto to býva zvyčajne, ale keď sa pozriete na http://www.cdr.cz/a/20132, kde je test H12N, hneď na začiatku popisujú, čo je v bulku a čo v retaili.. nuž a veľký rozdiel tam veru nie je, pretože napr. software už dávajú aj do bulku (potvrdené vlastnou skúsenosťou)..
sorry, tak som to chcel napisat ale dako som na to zabudol ked som to pisal
aj ja rozmyslam o kupe nove napalky a tiez rozmyslam o SATA mechanike Samsung, som aj cital nejaku recenziu a nedopadla zle, recenzia tu
ONdr3j napísal:sorry, tak som to chcel napisat ale dako som na to zabudol ked som to pisal
aj ja rozmyslam o kupe nove napalky a tiez rozmyslam o SATA mechanike Samsung, som aj cital nejaku recenziu a nedopadla zle, recenzia tu
Podľa tej recenzie má tá mechanika problém so zápisom DVD+R DL a nepodporuje DVD-RAM (možno to vyrieši nový firmware). Ináč vyzerá celkom slušne.
chrono napísal:Podľa tej recenzie má tá mechanika problém so zápisom DVD+R DL a nepodporuje DVD-RAM (možno to vyrieši nový firmware). Ináč vyzerá celkom slušne.
viem cital som tu recenziu, ale zatial neplanujem napalovat na DL (pri tych cenach urcite nie) a dvd ram asi tiez nebudem pouzivat, ale tieto problemy moze hravo vyriesit ako si pisal novy firmware + ti nebude v bedni "strasit" siroky kabel (alebo gulaty), SATA kablik je ovela mensi a nebude az tak prekazat vzduchu i ked to ani nemusi siroky alebo gulaty ked sa dobre "uskladni"
ONdr3j napísal:viem cital som tu recenziu, ale zatial neplanujem napalovat na DL (pri tych cenach urcite nie) a dvd ram asi tiez nebudem pouzivat, ale tieto problemy moze hravo vyriesit ako si pisal novy firmware + ti nebude v bedni "strasit" siroky kabel (alebo gulaty), SATA kablik je ovela mensi a nebude az tak prekazat vzduchu i ked to ani nemusi siroky alebo gulaty ked sa dobre "uskladni"