Torrent: veľa zmiznutých údajov
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Torrent: veľa zmiznutých údajov
Doteraz som s torrentmi takéto problémy nemal. Celý torrent má 1,5 GB. Mám stiahnutých približne 950 MB, avšak stále mi vypisuje, že je to niečo cez 14 percent. Teda percentá idú nepomerne pomaly a obávam sa, že práve percentá odrážajú skutočný stav, keďže súbory sú tiež na tom podobne. Kam sa môže miznúť tak veľa údajov? Pritom mi stále vypisuje 0B stratených. Používam klient BitComet 0.81. Prikladám screen.

-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som mal stiahnutych 600 MB a z toho 0 stratenych ,takze fakt je to divnechrono napísal:Máš stiahnutých nejakých 220MB. Od posledného spustenia je to tých 45MB (a 0 zahodených). Pravdepodobne pri minulých spusteniach sa veľa dát zahadzovalo (ale toľko zahodených dát je zvláštne). Skontroluj či máš zapnuté blokovanie klientov posielajúcich zlé dáta.
Možno sa nejaký stiahnutý súbor (súbory) vymazal z disku (ale to je veľmi málo pravdepodobné). Alebo sa pri vypínaní BitComet zle uložil súbor, v ktorom je uložené, ktoré diely sa už stiahli (ale aj to je málo pravdepodobné, lebo BitComet ten súbor ukladá častejšie, takže by toľko veľa dát chýbať aj tak nemalo). Rovnako ako XilleR odporúčam vyskúšať iný program (tých 220MB čo máš stiahneš za chvíľu).
No a ked sme pri inom kliente. Prechadzal som z Azureusa na Utorrent. Musim velmi odporucit. Velmi user-friendly, po slovensky ak chces, maly, sam o sebe nezere skoro vobec resources a zatial dokazal vsetko co som potreboval. Ked som mohol stahovat len cez vikendy, tak ma aj velmi potesil Planovac.
No a ked nepomoze, tak sa ozvi
Tiez je moznost, ze si teoreticky mohol mat niaky vysoky packet loss, ktory sposoboval nedokoncenie partov a ich nasledne zahadzovanie, mozno je zly .torrent subor takisto.
edit: Plus ked pozeram na ten program. Nikdy som ho nepouzival, ale neni nahodou Total Downloaded, celkova statistika ? Cize to neni kolko si stiahol u toho jedneho torrentu, ale kolko si stiahol dokopy bud odkedy ho mas, alebo za niaku session (napriklad od posledneho spustenia) ?
Lebo je tam jasne pisane, kolko si stiahol pri tom jednom subore a nezda sa mi, ze by tam bola ta ista informacia este raz.
No a ked nepomoze, tak sa ozvi
edit: Plus ked pozeram na ten program. Nikdy som ho nepouzival, ale neni nahodou Total Downloaded, celkova statistika ? Cize to neni kolko si stiahol u toho jedneho torrentu, ale kolko si stiahol dokopy bud odkedy ho mas, alebo za niaku session (napriklad od posledneho spustenia) ?
Lebo je tam jasne pisane, kolko si stiahol pri tom jednom subore a nezda sa mi, ze by tam bola ta ista informacia este raz.