v com moze byt ked sa mi asi kazdych 20 s zasekne ukazovatel na mieste a az potom sa pohne ako keby dobehne ten smer jak mal ist
mys je cisto nova a na druhom pc isla v pohode, skusal som aj preinstalovat ovladace aj nech win si sam najde aj zo stranky genius som naisntaloval a nic, podlozky vselijake som ties skusil
no neviem ci je to v pripojeny lebo som skusal kamosovu na mojom pc a ide dobre a aj moja na jeho ide dobre to len pre nejake zvlastne postavenie vesmiru asi nejde an mojom
je to klasicka genius myska jak ma polka slovenska
No aj ja mám Genius,za pár stovák,no hrozná myš to je Tak ju vyhoď do koša a kúp si napríklad Logitech G5(takú by som chcel aj ja) teda,ak na to máš....tak ju skús ešte raz nainštalovať..aj s tou disketou čo ti pribalili..
hmm je mozne ze mas v pamati daky soft co ti brzdi windows ja som mal minule ten problem nastartoval WIN a zrazu mi myska sekala .. teda vlastne cele PC sekalo potom som odstranil po spusteni to co nebolo treba a islo to
Genius mysi su nanic. Mame ich v skole a strach a hroza. Robia si co sa im zchce. Pekna jednofarebna podlozka a skace ako cap na koze.
Odporucam Logitech. Uz 4 roky mam a neni najmensi problem a to ju bracho stihol aj kofolou poliat. Geniusa ani keby mi zadara davali.