KoRn
KoRn
takze co hovorite na tuto kapelku?
ake albumy mate odnich najradsej?
co hovorite na dnesnu situaciu?
ake albumy mate odnich najradsej?
co hovorite na dnesnu situaciu?
-
JohnFrusciante
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
aquafresh1
Star
No tak ja osobne mam Korn velmo rad
ich hudba je proste paradna najradsej mam tie novsie albumi
a ich koncerty su supeer :twisted:A ak by ste chceli vediet tak Korn sa dostali do rebricku 15tich najpredavanejsich kapiel roku 2006 predali 1.8 milionov cd See you on the other side, cim predbehli dokonca skupinu Depeche Mode :Da este spevak skupiny Korn Jonathan Davis je uvedene medzi 100 najlepsich spevakov a je na supernom 16.miestie a ak xcete tak vam este mozem napisat par uspechoov korn 
-
pinacolada
Guru wannabe
korn nikdy v zivote nerobili HCVesper napísal:maju dost vela kvalitnych songov a su kapelou ktora dostala HC do povedomia velmi vela ludi takze respect... aj ked ja nie som az taky zanieteny HCckar ale KoRn mozem.... kvalitny sound, premyslene kompozicie obzvlast na starsich albumoch...![]()
-
seth82
Darca
Pocuvam pravidelne, uz dlhe roky, mam celu diskografiu, pacia sa mi.Co sa tyka situacie, je to to iste ako s Offspringom - ked zacinali, boli super a potom to vsetko islo kvalitativne dole vodou, pricaste vydavanie albumov, ktore boli az prilis zamerane na komerciu. Asi posledny dobry album bol Issues. Thatz all folks..
Korni su fajn. Chyba mi vsak Bryan "Head", mam pocit, ze on bol najkreativnejsi, a mnoho legendarnych riffov bola jeho robota. Teda nic proti Munkovi. A David si len dava pauzu (rodina a tak). Verim, ze sa za rok dva vrati, a som zvedavy na Terryho Bozzia. Ten clovek je boh za bicimi. Co sa tyka noveho albumu, tak to je premna produkcne velmi slabe. 2-3 songy pocuvatelne a zvysok nuda.
Cul som, ze chceli odohrat vynechane minulorocne koncerty v europe... to by bola bomba... KoRn na SVK...
Cul som, ze chceli odohrat vynechane minulorocne koncerty v europe... to by bola bomba... KoRn na SVK...
-
forgottten
Medium Star
KOOOOORN
KOOORN KOOORN KOOOЯN FOREVEEEЯЯЯЯ
Milujem lubim adore love miluji zeru neni vecsi fan na slovensku jak ja som si kupil vsetko original cedecka od nich ich prsten 4 tricka mikinu znam vsetky pesnicky ze na akych albumoch su a tak daaale a tak daaale I LOVE KORN
(Kuk meno MimKoЯn)
Milujem lubim adore love miluji zeru neni vecsi fan na slovensku jak ja som si kupil vsetko original cedecka od nich ich prsten 4 tricka mikinu znam vsetky pesnicky ze na akych albumoch su a tak daaale a tak daaale I LOVE KORN
(Kuk meno MimKoЯn)