Poradte mi PLS!!!!!
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
profesionale
Amateur
Diki za vsetky rady...ale vsetky su mi teraz prd platne....povedala mi ze som pre nu len dobry kamos a nikdy z toho nebude ani nic vic:(Ja uz fakt neviem co povedat k zenam...raz ano, raz nie, Raz ste dokonaly, podla ich predstav inokedy zase nie...ja uz nechapem, a neviem co robit....moj zivot je uz na nic.....bez tejto holky uz ani nechem zit...
-
jin
VIP
Re: Poradte mi PLS!!!!!
K tomuto sa ani vyjadrovat nebudem...profesionale napísal:...a proste je moj zmysel zivota.....
K problematike: Ved to je jasne! Aj nieco chce, ale sa boji ze nieco pokasle a uplne to zabila tym byvalym po ktorom jej mohla ostat averzia voci fyzickemu kontaktu /ako citam dalej zrejme docasna
//Edit: Podla posledneho postu sudim ze fakt na to nebola pripravena..chalan zabudni na nu, lebo dopadnes ako midnight man...neoplati sa to
-
nico :)
Medium Expert
Nevesaj hlavu, to prejde...profesionale napísal:Diki za vsetky rady...ale vsetky su mi teraz prd platne....povedala mi ze som pre nu len dobry kamos a nikdy z toho nebude ani nic vic:(Ja uz fakt neviem co povedat k zenam...raz ano, raz nie, Raz ste dokonaly, podla ich predstav inokedy zase nie...ja uz nechapem, a neviem co robit....moj zivot je uz na nic.....bez tejto holky uz ani nechem zit...