Explo!D napísal:pozri si topic "neda sa zblaznit 2x, aj to je mozne na slovensku" a pochopis, jaky on je king
čo som ja po ňom čítal príspevky tak mi je ľúto , že ho hojko a spol . zjebali , skončil tu a to je najväčšia škoda , mohla tu byť väčšia zábava a to o dosť
schw33k napísal:čo som ja po ňom čítal príspevky tak mi je ľúto , že ho hojko a spol . zjebali , skončil tu a to je najväčšia škoda , mohla tu byť väčšia zábava a to o dosť
hej, to by bolo super
a co sa tyka zyebavania, tak hojko a t0m4s3 ho zyebali za kazdu malickost, dokonca co som ja checkoval tak aj za uplne normalne prispevky.
podla mna bol Les student, ktory robil referat na temu: " ako sa spravju ludia ku ko*ot" no a on robil toho ko*ot
Explo!D napísal:hej, to by bolo super
a co sa tyka zyebavania, tak hojko a t0m4s3 ho zyebali za kazdu malickost, dokonca co som ja checkoval tak aj za uplne normalne prispevky.
podla mna bol Les student, ktory robil referat na temu: " ako sa spravju ludia ku kok****" no a on robil toho kok****
no tak toto je zaujimava teoria, nieco pravdy na tom mozno bude, ale celkovo asi nie... no mozno sa to raz dozvieme
Explo!D napísal:podla mna bol Les student, ktory robil referat na temu: " ako sa spravju ludia ku kok****" no a on robil toho kok****
Skor by som ho tipoval uz na spisovatela ) Obycajny student si imho nedokaze vymysliet tolko vela roznych pribehov, ktore su dost neuveritelne, ale v podstate realne. To sa vsak asi nikdy nedozvieme
PS: otazka na vedenie fora : nemate este logy z cias, ked sa Les prihlasoval? Podla IPcky by sa mohol dat vypatrat jeho pohyb a mozno aj overit si ci vobec bol v USA
GothaR: Samozrejme, ze logy mam, pisal som o tom uz v jednej teme na fore a Les so vsetkym suhlasil, dokonca vysvetlil o co islo. Vysvetlenie bolo takze, ze ma slovensku ipcku a je na Slovensku a ze pojde opat domov na Floridu. No ziadne prihlasenie nebolo z USA.
kokosss lesa som az do dnes nepoznal a prišiel som fakt o vela ale potom ako som sa dneska rozišiel s priatelkou mi to dobre padlo Les fakt kto ho privedie na forum a bude prispievat tak dam mu aj modre z neba a ešte aj loptu na rugby podpisanu chuckom norrisom... Hojko si fakt frajer pri pisani tich "poviedok" si fakt musel mat motivaciu... respect
išiel som od tej temy ze ako sa da 2krat zbaznit a skoncil som az tu tuto temu som hltal strana po strane a bolo doslova pozitkom ju vitat vdaka!