Šu-Do napísal:lenze hra nemusi mat peknu grafiku za to ze seka
To je pravda, ale ved pisem ze je vybalncovana. Mam PC na spodnej hranici narokov a aj tak to vyzeralo skvele. Na najvyssich detailoch to musi vyzerat neuveritelne.
To JoDo, neviem kde si pozeral ale Oblivion podporuje max. 1600x1200.
Grafika co uvadzas vytiahne pri narocnej scene 18 fps, pricom aby hra nesekala mala by mat 25 fps
neviem preco tu riesite hry ktore este nevysli..crysis ma vyjst za pol roka a vobec neni aktualne, vsetci sa na to tesite jak blazni a..co ked to bude nakoniec kktina? boli uz aj take pripady..
no a k tej grafike..momentalne podla mna RS:Vegas..
marcus-16 napísal:neviem preco tu riesite hry ktore este nevysli..crysis ma vyjst za pol roka a vobec neni aktualne, vsetci sa na to tesite jak blazni a..co ked to bude nakoniec kktina? boli uz aj take pripady..
nj, lenze bolo kopu ingame trailerov, takze je dosť isté ze grafika horšia nebude...
marcus-16 napísal:neviem preco tu riesite hry ktore este nevysli..crysis ma vyjst za pol roka a vobec neni aktualne, vsetci sa na to tesite jak blazni a..co ked to bude nakoniec kktina? boli uz aj take pripady..
njn ...ja som sem napisal preto lebo to zatial ma najlepsiu grafiku a fyziku ..aspon co som videl videa a recenzie ...este to sice nevyslo ...a este jedna vec ...tesia sa nato iba niektory ...napr ked to budem mat tak na mojom kompe ked zapnem instalaciu tak mi to bude sekat ..lebo mam otrasny komp ...a este jedna vecicka .... ako si napisal ze su aj take hry ktore vypadaju cool ale pritom su to sh*ty ...(bez i ) ...ako bolo napr NFS: Carbon .. aspon podla mna ....grafika na takej urovni ako NFS:U ..a ..a ..a ..no proste nic ..to bol moj nazor