Znackove(kompletky) VS. skladacky

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

skura3 napísal:oproti tebe je tu kazdy odbornik... lebo ked citam tie bludy co si tu posledne popisal.......
ja suhlasim s enter00. Vela ludi tu ma jediny pohlad. Pohlad domaceho uzivatela, ktory ma svoju masinku na hranie counter-striku. Skus nakupovat 2000PC pre firmu a uvidime ci nam budes tvrdit to iste.
Rixsus napísal: o tu nekto chce povedat ze ked JA si poskladam pocitas s rovnakymi komponentami ako trebars nejaky od HP bude pomalsi>>????
Nie, to si napisal ty ;-) Nikto pred tebou nic take netvrdil.

MP4-20 > zvladne tvoja mama/otec/sestra poskladat pocitac?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

MP4-20 > zvladne tvoja mama/otec/sestra poskladat pocitac?[/quote]
otec urcite on je HW odbornik a som jedinacik :D....matku to netrapy...
ale mi nehovor ze sikovny chalan aj ked sa nevyzna v PC neposklada PC ked vsetko je v navode aj s obrazkami takze sa nemozu vyhovarat ze nevedia po EN... :D
len sa boja ze nieco pokazia to je ten velky problem pre nich :!:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

skura3 napísal:oproti tebe je tu kazdy odbornik... lebo ked citam tie bludy co si tu posledne popisal.......
ano? vyvrat jeden z nich faktom, nie tvojim nazorom a potom urazaj.
kedze su to "bludy", teda jasne nepravdive informacie, nemal by si mat problem.
ako som napisal v prvom riadku, nie tvojim osobnym nazorom, ale faktom.
fakt = informacia, o ktorej kladnej pravdivostnej hodnote nema zmysel diskutovat.

P.S modom - neda sa inak, urazil ma prvy.

ad t0m4s3 - presne tak, vzal si mi slova z ust:)
ja skladane PC nezhadzujem, v rodine ich mame 75 percent, jedno mi prave bezi v stoliku, pisem z neho:)
len viem, ze ked by som kupoval PC bez vazneho ohladu na peniaze, jednoznacne by som kupil vyssiu radu kvalitneho vyrobcu a mal svaty pokoj. nie je nad to zodvihnut telefon ked sa nieco pokazi a do 4 hodin max pride kurier s novym monitorom/kusom hardveru a pod.

uvedomte si, ze 99,99 percenta svetovej populacie skladanie PC netrapi. kupi si ho a ma ho, pouziva ho, pretoze nato je.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

ked si precitas tvoje posledne 10 prispevky tak zistis ze kazdy je otom istom....a inac tuto temu zalozil chlapik ktory sa rozhoduje ci kupit alebo skladat, pc do domacnosti na hranie,filmy atd takze sa tu vkuse neopakuj aky maju znackove pc "super" servis to vie kazdy....takze v tomto pripade urcite skladacka... a tvoje "overene" 99percentne prieskumy si nechaj prosim ta.....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

skura3 napísal:...
zase len urazky, ziadne fakty z tvojej strany.
koncim, nereagujem na teba viac.
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

no ja len k tomu ze na doma znackovy komp.. ja mam doma ACER aspire a 360.. ono znacka ako znacka, na to ze bol kupovany minuly rok v marci je celkom v pohode stal 23 000 komp bez monitora..nemozem povedat jedine slovo proti cize ja som zastancom znackovych pc.. jedna vec ze skladacka bude mat asi vacsi vykon. ale ten kto si pocitac kupuje stylom pozrie cenniky, chce aky taky komp,skladat z e-shopov ho nechce, tak bud moze priamo daco uz poskladane z agemu alebo tak podobne alebo nieco ako tak znackove a ma aj znacku :D ....no a do firmy samozrejme znacka a celkovo zhrnuto pocitac domov zavisi od uzivatela lebo sa da najst aj celkom komp na hry filmy
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

sice starsia tema ale pridam si sem nazor, hoj poslednych par stran nesuvisi s povodnym topicom

Skladacka urcite lepsi vykon za danu sumu ked clovek dobre vyzera a kopec inych aspektov by asi bol pre skladacku
kvalita prace sa tu posudzovala, no t oco uz je za blbost, vsetko je digital nie analog, cize but kabel zapojeny je alebo nie je, nic ako dobre zapojeny a priemerne zapojeni nie je

trosku sa mozno kvalita da porovnat v ulozeni kablov co ovplivni cirkulaciu vzduchu a zahrievanie, ale to podla mna zvladne kazdy

moznost kedykolvek cokolvek upgradovat podla potreby/chuty/cenovych moznosti uzivatela

a nech niesom monotonny tak preco aj znackove
no podme pod pojmom znackove brat uz kupeny poskladany komp

kompy su nieco dost seriovo vyrabane, proste je ich vela a to ze sem tam je vadny kus je proste normalne

ak si skladacku poskladam a chybny kus sa mi neusiel urcite som na tom lepsie
no ak mam vadny kus asi mi to vzivote nikto nevyreklamuje lebo na plosaku sa zle dokazuje ze odisiel nie mojim zapricninenim, cize kupa druheho

takze toto sa riesi zarukami, kedze sa kazi len obcas daky tak firma poskytujuca zaruku na tom stratova nie je, naklad doplatili ti ktory maju nie chybne kusy

v tomot vidim vyhodu uz poskladanych veci, tie chybove kusy proste su a timto sa problem riesi

a potom teda hromadne nakupy, kde vyhoda zaruky v oblasti ceny by sa asi dala porovnavat s hroamdou skladaciek kde len niektoru treba daco kupit znova, asi by to bola obdobna popr nizsia suma ako platit logo + zaruku na vsetky, ale musel by to dakto robit, a tento pracovnik by asi bol plateny a toto bude podla mna dovod preco firmy neskladaju ale kupuju, o tych par chybnych kusov sa postara dodavatel a nemusia mat na to vycleneneho pracovnika

cize skladacka ma lepsi pomer cena/vykon ale je tu riziko chybneho komponentu

a ked uz komponent odide hoc mojim zapricinenim kedy ho musim tak ci tak zaplatit, ak skladam musim si sam zbehnut do obchodu zohnat a zalozit, zatial pri zaruke hlavne pre firmi dobehne typek co to rychlo spravi a zinkasuje sumu pre velku firmu nepodstatnu
Napísať odpoveď