Neviete niekto poradit ako nastavit posielanie suborov cez QIP. Lebo som dal v tej polozke povolit su tam nejake 3 cisla konkretne 8265, 11184, 19186.
Ked dam nieco kamosovi poslat a to je jedno ci na mirandu, ICQ (QIP neviem) proste nejde to ze vraj to treba nejak poriadne nastavit a ja netusim ze ako poradi mi niekto?
Radeon napísal:Nie je pravda, napr. mne to cez Gaim ide a nemám verejnú IP.
, no dobry argument ... mne to cez ICQ ide, neviem co tu riesite
(on ma QIP a nie Gaim
Osobne by som sa nad tym nezamyslal, a pockal kym to doprogramuju.
igynko napísal:Hmmm... A to Ti ide aj prijat ? Lebo poslat na verejnu IP by Ti to malo ist bez problemov, ale naopak nie.
presne tak ...poslat na verejnu ip ide ale prijat uz nie....som to akurat skusal s kamosom ja sa spolieham ze stym daco zrobia..osobne si myslim ze QIP je super program...
Lord_3D napísal:takže ked mam verejnu IP, tak mozem cez Mirandu posielať ?
lebo priať mi nejde...
takto... ked ma tvoj kamos zdielanu IP a je napr. na niecom inom ako je ICQ tak mu nic neposles... ak je na ICQ tak v poho.... ak mas ty zdielanu IP tak neposles nikomu nic pokial si neni na ICQ...
Šu-Do napísal:takto... ked ma tvoj kamos zdielanu IP a je napr. na niecom inom ako je ICQ tak mu nic neposles... ak je na ICQ tak v poho.... ak mas ty zdielanu IP tak neposles nikomu nic pokial si neni na ICQ...
myslim ze mas v tom troska bordel..ja mam zdielanu ip a som poslal kamosovy co ma verejnu
Na fore ku QIPu som cital ze posielanie nebolo doteraz na QIP zfunkcnene a jednoducho ze to nema zmysel cez to posielat.
Ked potrebujem nieco poslat zapnem si ICQ
enema napísal:Na fore ku QIPu som cital ze posielanie nebolo doteraz na QIP zfunkcnene a jednoducho ze to nema zmysel cez to posielat.
jj presne tak.. ak nejde poslat tak pekne cez ICQ... a neni problem
enema napísal:Na fore ku QIPu som cital ze posielanie nebolo doteraz na QIP zfunkcnene a jednoducho ze to nema zmysel cez to posielat.
ako som povedal .. verejna IP to vyriesi ... ide posielat aj prijimat .. z neverejnou mi islo posielat ale prijimat som nemohol ...
petanorech napísal:stiahni si QiP 8000 Built, mne to ide posielat zo seckymi
ja mam mirandu a chcel som poslat subor na qip kamosovi a neslo... obaja mame chello... cize ten QIP 8K neni az taky cool.. ale zrejme ide len oto ze odosielat z neho a nie prijimat