Prepalovanie médií napalovačkou
-
TOMOO
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Prepalovanie médií napalovačkou
Prosím neviete mi poradiť v čom je problém ked mi teraz začala napalovačka prepalovať DVD media, Doteraz mi napálila všetko bez problémov. Nedávno som mal problém s čítaním ale čistiacím medium som ju vyčistil a teraz začala prepalovať... aspon myslím.
Ja mam tuto napalovačku:
LG -GSA-4166B
Ja mam tuto napalovačku:
LG -GSA-4166B
-
TOMOO
Medium Star
Tak takto: Najskôr som napálil DVD 16x a všetko vporiadku, potom asi o cca 2 hodiny som napálil DVD 12x a vypísalo mi chybu pri 91 %, potom o polhodinu som napálil ďalšie DVD 8x - napálilo mi síce dobre, ale pri kontrole zápisu mi vypisovalo chybu každú chvíľu a zistil som, že začiatok a koniec média je prepálený. Ináč všetky programy, čo bežali na RAM a čo som mohol vypnúť, som povypínal.chrono napísal:Skôr to spôsobuje to, že počítač nestíha dodávať napaľovačke dáta. Vyskúšaj znížiť rýchlosť napaľovania (a skontroluj, či máš povolené DMA).
Môže to súvisieť s potečeným bufferom? V jednom prípade sa mi to stalo, ale neviem už v ktorom.
A ešte to DMA mám zapnuté.
Díky moc.
Ak môžeš, poraď ešte.
-
TOMOO
Medium Star
Typ napaľovačky som už napísal v prvom príspevku a používam tie isté média a to sú BenQ 16x, doteraz som ani jedno nevyhodil. Nemal som žiadny problém s nimi a to som ich napálil asi 50. To až teraz, no ja neviem, v čom môže byť chyba.chrono napísal:Akú máš napaľovačku, a aké médiá používaš (niektoré napaľovačky majú problém s niektorými médiami).
-
zdravotnik
Light Professional
-
zdravotnik
Light Professional