cafte
pls pozrite si stranku
http://www.javo.profitux.cz/php/index.php
a pred tym nez ste prihlasny , mate tam ramcek s loginom , a ten ramcek sa nezobrazuje v dive #container, newim preco , newiete poradit?
tazko sa to vysvetluje hadam ste pochopili , sak ked pridete na tu stranku pochopite
diki
problem s div
Vytlačil si ho dole tým divom header. Nemáš uzatvorený tag frame.
//chrono: Až teraz som pochopil, ako to vlastne chceš. Pri dive si použil float, a vtedy je ten div mimo tých ostatných prvkov, takže sa nepočíta do celkovej výšky toho divu container. Za div right pridaj "<div style="clear: both;"></div>"
//chrono: Až teraz som pochopil, ako to vlastne chceš. Pri dive si použil float, a vtedy je ten div mimo tých ostatných prvkov, takže sa nepočíta do celkovej výšky toho divu container. Za div right pridaj "<div style="clear: both;"></div>"
este sa do vnutra zvykne davat nezlomitelna medzera <div style="clear: both;"> </div>chrono napísal:Vytlačil si ho dole tým divom header. Nemáš uzatvorený tag frame.
S toho kaskádového štýlu to daj preč. A pridaj to sem: (ten druhý riadok).
Kód: Vybrať všetko
</table></form></div></div>
<div style="clear: both;"> </div>