tomasso napísal:ako sa robi ten cierno-priesvinty obdliznik, v ktoroom ma bubo12342 napisane SILENT HUNTER
Tak sprawis si ten ramcek ciernou farbou , nastawis ''oppacity'' na mensiu hodnotu , a v ''blending options'' nastawis ''stroke'' nastawis ciernu farbu a na 1 alebo 2 pixely jake xes ... dufam ze pomohlo ked ne tak ti to mozem spresnit
blazer napísal:Lenze to ti nechutne skaredo rozhadze vertexy... To neni velmi dobra metoda. I ked bolo by zaujimave zobrat 50 boxov, rozhadzat ich tak aby z jedneho hlavneho boxu v strebe booleanom osekali auto
omg to by bol bordel
btw ked uz spajat casti tak normalne attachnut v edit poly
pls z čoho sa učíte robiť v tom 3d max-e? rád by som sa do toho pustil, ale veľmi mi to nejde...mám kúpenú aj knihu k 3d max studio 4, ale je to strašne zdĺhavé
na 3dstudiu su aj videotutose a ten 3dtotal je anglicky ale dobry. Je tam toho kopa kvalitnych tutosov len treba vediet anglinu . A co sa tyka uplneho zaciatku tak su tomu venovane tusim 3 tutorialy na 3dscene, ked si tam das 3ds max a tam mas nieco Zaciname s 3ds maxe a na 3dstudio su 4 videotutorialy na Editable poly a je to tam v celku dobre popisane, az na niektore veci.
Ale nie ten môj som pokazil mal som tam dať nejaký iný render, ale už som to aj spravil, ale nebudem ho sem dávať, lebo to je aj tak naniš, ináč elpopel tá krv je dobrá
Fata! ChaoS napísal:Ale nie ten môj som pokazil mal som tam dať nejaký iný render, ale už som to aj spravil, ale nebudem ho sem dávať, lebo to je aj tak naniš, ináč elpopel tá krv je dobrá
Tak po dlhej dobo som sa zase pustil do Sigou a do Photoshopu ... thu su niketore moje vytvory z new tvorby ... keby mal niekto zaujem o moju starsiu tvorbu thaq staci si ju kuknut na pokeci (nick chao009) tam je otvoreny album s mojou tvorbou ...