dobre su vraj samsung..je to pravda?
LCD ake?
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
LCD ake?
Ake lcd? bud 17 alebo 19 nieco do 8000 max 8500sk
...co hovorite na tento? http://www.pixmania.sk/sk/sk/233807/art ... aster.html v pohode? pripadne aky iny by ste odporicili....nie sirokouhly...a aby ho mali v sharku...mne moj odisiel..a pravdepodobne mi nedaju peniaze ale druhy monitro....dufam ze s moznostou vybrat si aky chcem 
-
uNreal_saTch^
Professional
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=64881&highlight=
janci28 nie vzdy je to tak...povedal by som ze vacsinou si mozes vybrat novy tovar...teda samozrejme neviem kde nakupujes, ale ja som si vzdy po reklamacii priplatil na nejaky kvalitnejsi kus...
janci28 nie vzdy je to tak...povedal by som ze vacsinou si mozes vybrat novy tovar...teda samozrejme neviem kde nakupujes, ale ja som si vzdy po reklamacii priplatil na nejaky kvalitnejsi kus...
-
JAnci3D
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
počkaj . . a to ako na to mám normálne nárok?? pýtam sa hlavne preto lebo som kúpil matičnú a je trošku pokašľaná a inak sa mi aj tak vôbec nepáči a má chipset intel945 a ja by som ju chcel niekedy vo februáry dať reklamovať . . dá sa spraviť tak že doplatiť a zobrať nejakú dosku s 965 chipsetom??SatchBoogie napísal:http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=64881&highlight=
-
uNreal_saTch^
Professional
nie, zavisi to od predajcu...JAnci28 napísal:počkaj . . a to ako na to mám normálne nárok?? pýtam sa hlavne preto lebo som kúpil matičnú a je trošku pokašľaná a inak sa mi aj tak vôbec nepáči a má chipset intel945 a ja by som ju chcel niekedy vo februáry dať reklamovať . . dá sa spraviť tak že doplatiť a zobrať nejakú dosku s 965 chipsetom??
takto to robia vacsinou vo vsetkych velkoskladoch, ale urcite to nemaju predpisane...skratka tam im to je jedno...v Sharku pochybujem
myslim ze to je viac-menej na dobrovolnosti predajcu...
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: hmm
cor72z ma vsetkosirmisoturbo napísal:Nemas nahodov 15 palcovy?
pozri toto
Samsung 940BW
a teraz novy model Samsung 931BW pozri tieto medzi nimi sa rozhodujem ja . A ak mi niekto pomoze budem len rad. Uz som bol pevne rozhodnuty pre 940BW ale niekto napisal o tej 931BW. Uvidim podla cenoveho rozdielu. Ak bude ta 931 do 8000Sk beriem ten.
a teraz novy model Samsung 931BW pozri tieto medzi nimi sa rozhodujem ja . A ak mi niekto pomoze budem len rad. Uz som bol pevne rozhodnuty pre 940BW ale niekto napisal o tej 931BW. Uvidim podla cenoveho rozdielu. Ak bude ta 931 do 8000Sk beriem ten.