moja krasna, zlata AGPcka Gainward GF6800 GS zahreje na 100 stupnov za par minut hrania napriklad GTA:SA. V kluduvom stave, ked mam spustenu len mozillu sa bez problemov zahreje na 80 stupnov. instaloval som aj najnovsie ovladace, nepomohlo....
6800GS- 105 stupnov po par minutach hrania...
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
6800GS- 105 stupnov po par minutach hrania...
pisal som do temy o teplote GPU, tam som bol odignorovany...
moja krasna, zlata AGPcka Gainward GF6800 GS zahreje na 100 stupnov za par minut hrania napriklad GTA:SA. V kluduvom stave, ked mam spustenu len mozillu sa bez problemov zahreje na 80 stupnov. instaloval som aj najnovsie ovladace, nepomohlo....
- Prílohy
-
- Teplota po 5 minutach GTA, 1280x1024
- Herna.JPG (50.05 KiB) 1222 zobrazení
-
- Kludova teplota, pocitac bezi asi pol hodinu.
- Kludova.JPG (48.63 KiB) 1222 zobrazení
-
Exxon
Light Star
samotny plast slotu je prakticky studeny, nechcem to tam dako obchytkavat, este to zoskratujem... skusal som to z vrchnej strany karty(chladic a cipset je zospodu), na pliesku co nim je uchyteny chladic, priamo pod nim by mal byt cip. tam by som to na omak tipoval tak 50, expertool pisal 75 stupnov. este je zaujimave, ze ked zapnem hru, zohreje sa strasne rychlo, ked ju zhodim na listu, tak za 30 sekund ukazuje o 20 stupnov menej...
-
krija
VIP
toto nie je zaujimave.Exxon napísal:este je zaujimave, ze ked zapnem hru, zohreje sa strasne rychlo, ked ju zhodim na listu, tak za 30 sekund ukazuje o 20 stupnov menej...
btw
pozoroval si rovnako vysoke teploty aj v ovladacom panely graf. karty?
pripadne, skusal si iny soft? (riva tuner, everest....)
skusal si novsiu or starsiu verziu programu expertool?