btw.: ak vam to pomoze je to cca 50Km severne od area 51 ...
edit:// ... hmm dalsia vec, zajimava kruznica
presne to iste napadlo aj mna .. ale nikde ziadne oplotenie, nic .. a nadrze na co uprostred nicoho ? .... sakra a ja som este nevidel nadrze na nieco bez toho aby viedlo k nim alebo od nich nejake potrubieDead_Warrior napísal:Hmmm mozno ze su to niake nadrze?
ta diera je tu:62°31'47.65"N 113°59'25.31"Espiro napísal:dost zaujmave miesto na zemi je taky velky lom ktory je vzemi je tusim niekde v rusku na sibiry ci kde a proste je to obrovska diera do zeme myslim ze tu o tom bol niekde clanok alebo link aj s fotkamy....ale proste je to nieco dost krute ta diera je velka jak mesto vedla toho a dost hlbokamohla by to nejaka dobra dusa najst alebo ak niekto vie ocom hovorim tak sem hodit link
cosi, to je teda obrovske_je daco na dne ci to je proste "diera do zeme?"pingus napísal:ta diera je tu:62°31'47.65"N 113°59'25.31"E
a zopar obrazkov:http://www.usmra.com/photos/bigpit/
pocuvaj vies co by to mohlo byt? presne ako povedal dead warrior nejake pole... a preco kruhove? no predsa aby tam mohli mat kruhove zavlazovacenordkapp_pb napísal:presne to iste napadlo aj mna .. ale nikde ziadne oplotenie, nic .. a nadrze na co uprostred nicoho ? .... sakra a ja som este nevidel nadrze na nieco bez toho aby viedlo k nim alebo od nich nejake potrubie... vies keby to bolo niekde inde a nie v pusti tak poviem ze zahradnik ma asi talent
...