6800GS- 105 stupnov po par minutach hrania...
no co ja viem ... ja som mal na grafike 115°C (ventilator dosluhoval) a na chladici som prst udrzal v pohode .... aj ked je pravda ze moj heatsink je polkilove medene hebedot0m4s3 napísal:Ak pises ze bezproblemov si udrzal prst, tak nema ani 60 stupnov = zle ukazuje program.
a btw vysoka teplota sa prejavovala tak ze ked sa priblizila k hranicnej teplote (120°C - nastavene v ovladacoch) tak ovladace vyhodili okno ze vysoka telpta a ze bol znizeny takt atd ....
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
az doteraz som bol prilis lenivy na to aby som zobral kartu na reklamaciu a zmieril som sa z tym ze sa nezahram ani warcraft 3 dlhsie ako pet minut, potom som mal 120 stupnov a cely pocitac sa nudzovo vypol...
no az ma to dnes dozralo, vybral som grafiku, a riadne som do nej fukol. to som robil uz pred tym ale bolo tam tolko prachu ze som ho proste neprefukol... teraz som sa do toho vo svojom nasere fakt oprel(nefajcim, mam na to pluca
) a vysypalo sa tolko humusu ze som nechapal...
takze problem vyrieseny, ziadna reklamacia nebude, chyba bola v uzivatelovi a nedostatocnej starostlivosti... teraz mam krasnych idle 45 a pri hre tak do 60 stupnov
no az ma to dnes dozralo, vybral som grafiku, a riadne som do nej fukol. to som robil uz pred tym ale bolo tam tolko prachu ze som ho proste neprefukol... teraz som sa do toho vo svojom nasere fakt oprel(nefajcim, mam na to pluca
takze problem vyrieseny, ziadna reklamacia nebude, chyba bola v uzivatelovi a nedostatocnej starostlivosti... teraz mam krasnych idle 45 a pri hre tak do 60 stupnov
čo keby si vylámal tie spodné somariny čo sú pod grafikou myslím tie plechy kde sa pchá niečo do pci portov hm malo by to skade brať chladnejší vzduch no ja mám 6600 gt AGP od gainwardu teplotný snímač neviem neukazuje mi nie je tam alebo nemám na to programy ja to určujem takak začne robiť zelené alebo červené fľaky a bodky počas hry tak najlepšie je opustiť hru hm máš pravdu ej to vysoká teplota no tie plechy vylám ale jak máš otvorenú bednu samozrejme že nemusíš ale nebezpečná teplota skús ešte aj sensorwiew aj toto vie merať teploty pc
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
heh nechapem kde sa tam take brutalne mnozstvo bordelu nabralo, fakt som to pozeral ked som zistil ze sa hreje, aj som do nej fukal, ale bolo to tak zaondiate, ze som to neprefukol...Šu-Do napísal:kks... ak ti ten prach dohnal VGA na teploty 2X vyssie ako ma mat tak to je supa ze si si tu kopu svinstva vobec nevsimol![]()
keby si s tym isiel na reklamaciu tak by ta celkom slusne vysmiali
a k tomu vysmiatiu... uz je to nejaky ten rôcik, co som dokupoval novu ramku, to som bol este heavy lama, tak som si ju bol dat nainstalovat do predajne. cakam, cakam, ked si ma chlapik zavola, ze ci som uz mal ten pocitac otvoreny. ze nie, preco? ako bola bedna polozena na stole tak cez vrstvy a chumace prachu nebolo vidiet maticnu, procak, proste nic... kukam ze to co...
to matej: skrinku mam stale otvorenu, cize tych par otvorov by mi velmi nepomohlo...