O2 zacina
Ach jaj !Frikso napísal:No uvidime, kedy mi ta karta dojdeRegol som si to hned, ako to bolo možne a ešte nič nedošlo (predpokladam, že cez sviatky ani nedojde
) ale je zrejme, že toho maju veľa, lebo inak by to došlo tak do dvoch max. troch dní.
Preco to nikto necita ! Na nete bolo aspon 10000000x ze siet sa spusta od 1. februara 2007 ! Tak naco ti je terza karta
A okrem toho ak si pri registracii zadal mail a dal si si poslat kartu na dobierku tak ti mal prist mail s textom:
Kód: Vybrať všetko
Váš O2 Starter Kit vám doručíme až domov:
Od 8. 1. 2007 začne O2 posielať O2 Starter Kit až k zákazníkom bežnou poštou. Po doručení O2 Starter Kit budete požiadaní o uhradenie poštového poplatku vo výške 50,- Sk.
Ne ne ! Neber si to osobne ! To urcite nie. Ale vela ludi sa tu dokola pyta na veci ktore su (aspon mne) nad slnko jasne, a uz mi to ide trosku na nervy !Frikso napísal:Nexus:Nie, bohuzial, taky mail mi nedosiel. No z tvojho postu som mal taky temny dojem, ze ta to rozculuje.. Ale diki za informaciuAspon nebudem kazde rano kukat do tej prazdnej schranky
Ked ti neprisiel mail tak je to pochopitelne, ale kukni sa napr na prispevok ktory som sem dal pred par dnami.
Niekto sa pytal ci je to urcite nezavazne. A pritom na stranke o2 je vo formulary jasne uvedene ze podpisom (teda odoslanim) toho formulara nedochadza k uzavretiu ziadnej zmluvy !
Neviem ako ostatny, ale ja ked idem poslat njaky formular tak si precitam podmienky, pripadne zmluvu. Ved to je prvorade ! Musim vediet co som podpisal. Teda nic tajne, a ludia sa pytaju furt dokola ! Taky SLEPUN !
Inak bolo to na aspon 10. serveroch ze siet sa spusta vo february. Treba trosku aj citat a udrziavat si prehlad. Mikto mudry z neba nespadol, a nikto nevie vsetko, ale ked to do cloveka huci kopec serverou (wwwzive.sk, wwwmobil.sk, wwwmobilmania.sk, ....) zo vsetkych stran aspon 20x denne nato narazim a niekto sa 10-ty krat opyta tak mi je to cudne .. Ale sak pohoda.
Ak ti zas bude njeco nejasne, kludne sa opytaj (ak ti to strach dovili
Nie, este mi neprisla, a uz pomaly aj ja chodim do schrany.Frikso napísal:Nexus:Ja som sa ale nepytal, ze kedy operator zacina, ale kedy dojde karta. Ozaj a uz ti dosla?? Mne este nie a podla podmienok pre hovory za 2sk si ju mam aktivovat do spominaneho 1. februara..
Inak ty ju musis aktivovat do mesiaca od spustenia siete ! Siet sa spusta vo february, myslim ze az 9. Tak nechapem ako kces kartu aktivovat do 1.
Kartu musis aktivovat do 31. len teraz neviem ci februara alebo marca ..
Aj keby ti teraz prisla, mozes sa na nu akurat tak pozerat. Vypise ti cakanie na aktivaciu alebo sa ti ani nezapne .. tusim vyhodi nieco ako ziadna siet alebo njaku chybu, uz neviem ..
P.S. Len aby vobec zacali ! Asi vies co sa deje. Ak nie kukni sem:
Kód: Vybrať všetko
http://mobil.sme.sk/c/3104207/Ludia-sa-zaujimaju-ci-O2-ostane.html
http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=7566&CAI=2119 -
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
no dosli vam uz sim karty? lebo tu uz je http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... 5b1d59ecee
Simku mam uz doma dva tyzdne, ale zatial mi je na dve veci. Stavim sa, ze ju do aktivacie stratim.zelovoc napísal:no dosli vam uz sim karty? lebo tu uz je http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... 5b1d59ecee
-
lekoklatik
VIP
na to, aby sa konecne narusil oranzovo-fialovy duopol a vzniklo konkurencne prostredie na poli telekomunikacnych operatorov, ktore bude v konecnom dosledku viest k lepsim podmienkam pre koncovych uzivatelovlekoklatik napísal:No na ktoru pic* bude ta nova siet.
btw z tvojho prejavu usudzujem ze mas asi dost problem pochopit aspon polku mojho prispevku
Co si tam zamestnany ?will.i.am napísal:UZ IBA 10 DNI![]()
Podla mna by ste mali vyuzit akciu kym mozte, lebo potom bude neskoro. A uz na vas vzdy budu pozerat ako na prvych zakaznikov...